2777
2789
عنوان

😢کیا گرسنه میشن همش

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 75 پست
[QUOTE=69733655]منیزیم ها چاق کننده نیستن؟  نت سرچ کن خیلی مفیده منم خیلی چیزای شیرین دلم میخوا ...

قرص منیزیم خوردین ؟  عوارض نداره  چاق نمیکنه 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هررررچیزی بخورم نهاااایت یکی دوکیلو اضاف میکنم ...اضافه وزنم ندارم....اصلا چاق نمیشم خوراکمم خوبه ...

منم همینو میگفتم چشم خوردم از وزن ۶۰  شدم ۶۸

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
اخخخخخ گفتی منم همش گرسنم میشه دلم پیتزا میخواد. فشارم و قندمم خیلی پایینه 

نمیدونم چرا اینطوری شدم نه رچز آی یو آی کردم یه مدتم هست ویتامین میخورم شاسد برای ویتامینهاست

چه میکنی دوستم غذا میخوری یا رژیمی؟ 

نه رژیمم 

اما یهو میزنم سیم اخر میخورم بعدش عذاب وجدان میگیرم😐😐😐اسیر شدیما

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن