2777
2789

سلام دوستان ميشه بگيد از نوزادي بچه تا ٦ ٧ ماهگيشون از هر سايز پوشك چنتا مصرف دارن تو ماه 

من مولفيكس گرفتم ٤٢ تايي هستن 

ميخوام تا ٧ ماهش و بگيرم ولي تجربه اي ندارم تو تعداد و سايز ممنون ميشم راهنماييم كنيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مولفیکس به پاش نیوفته میخوای چکارکنی 🤦🏻‍♀️

ميوفته عادتش ميدم بيوفته😂

فعلا مولفيكس تو بازار پيدا ميشه 

مجبوريم چكار كنيم 

نيوفتيم به كهنه شوري 😬😬

اگر مولفیکس به پاش نیوفته میخوای چکارکنی 🤦🏻‍♀️

دقیقاااا

ریسک خریدش مثلا پسره من کلا به مای به بی حساسیت داشت فقط پمپرز و مولفیکس واسش خوب بود 

اگه دخترم باشه که حساس ترن 

ببین نمیشه بگی درست

یه بچه خیلی شکمش کار میکنه روزی 7.8 تا دونه پوشک میخواد.یکی رشدش خوبه تند و تند سایز عوض میکنه.یکی نه

مثلا من برا 1 سالگی پسرم روزی حداقل 3 بار پوشکشو عوض میکردم اما پسر جاریم ک همسن بودن روزی یکبار واسش کافی بود

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

ب ماه ربط نداره ب وزن بچه بستگی داره یکی تو ۶-۷ماهگی ۶-۷کیلوء ک سایز ۳-۴بش میخوره یکی ۱۰-کیلو بزرگتر میخاد 

فکر اون روزیو کردی ک پوست بچت حساسیت بده میخای با پوشکای خریداری شده چ کنی ؟

ميوفته عادتش ميدم بيوفته😂 فعلا مولفيكس تو بازار پيدا ميشه  مجبوريم چكار كنيم  نيوفتيم ...

چرا الکی به خودت استرس میدی

همه چیز به موقعش وجود داره

احتکار که بکنی همین میشه که توو بازار کم میشه جنس

بعداممکنه نداشته باشی دیگه

فوقش کهنه بشوری 

چی میشه اخه

که نخواهی شست و به کهنه شوری نمیرسی

بیخیالی طی کن

هرچقدر بیشتر درگیر این مساله بشی بدتر به مشکل میخوری

ميوفته عادتش ميدم بيوفته😂 فعلا مولفيكس تو بازار پيدا ميشه  مجبوريم چكار كنيم  نيوفتيم ...

نمیتونی تحت هیچ شرایطی 😂😂😂من برا دخترم دو ماه مرسی و بارلی خریدم خیلی ام خوش و بودیم  یهو حساسیت پیدا کرد 

اشتباه میکنی قبل تولد میخری ممکنه به پاش سازگاری نداشته باشه برای پسر خودم مولفیکس .مای بیبی .نستا بیبی. هاگیز. بیبی لینو .پیریما المانی .پیریما لهستان.نساخت توجه کن اینا هیچ کدوم نساخت حالا با اون همه پوشک میخوای چی کار کنی