2777
2789
عنوان

اه خدا جون چیکار کنم؟

47 بازدید | 2 پست

نزدیک پریودیم.اخلاق سگی.دیروز کلی کار داشتیم شوهرم گفتم زود بیاد دیر تر از همیشه اومد.وقتیم اومد هی از زیر کار عین بچه دو ساله در میرفت.برا یه کار ده بار صداش میزدم.هی کلشو میکرد تو گوشی باز صدا میزدم.البته وقتی اومد گفتم استراحت کن بعد خودت بگو بریم.ک خودش گفت بعد استراحتش.حالا هی میپرید میرفت تی وی ببینه.میپرید میرفت پاپ کورن بخوره.منم هی در حال صدا زدن.غرم میزنه تازه.

بعد کاراشم رو اعصابمه میخواد یکاری کنه انگار حلزونه.😠ولی هیچی نمیگم نکه همونم نکنه.

بعد رسید ب یه کاری با تمسخر گفت تو از اون مامانا میشی ک هی ب بچشون میگن اینو بکن  اونو بکن.منم بش گفتم تو هم عین بچه هایی هستی ک از زیر کار در میرن.یکم بحث شد ولی زیاد مهم نبود.

)اها از قبلم پرسید قشنگ برام توضیح بده چ کارایی قراره بکنیم همرو مو ب مو گفتم)

بعد حالا وسط کارا گیر داد پاسپورتم کجاست ک رو میز بود.گفتم دست نزدم من.حالا اینو بهانه کرد ک دست توعه و رفت ک مثلا اونو پیدا کنه.

کلی گشت  و گفت نیست.

همونجا ک گشت من رفتم چسب بردارم ک دیدم دقیقا جلوشه(البته نمیگم دیده و الکی میگه چون اقایون ضعیفن تو اینجور کارا)ولی عصبانی شدم گفتم نمیخوای از اول بگو نمیخوام و چرا بهانه میاری و ک از زیر کار در بری و اینو حلوته و نمیبینی.

بعد رفتم تو اتاق کارارو کردم ک اومد بالاسرم حلزونی😠 کارایی کرد.در حدی ک من همون کارو ک داشتم میکردم ده بربر همزمان انجام دادم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.