2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه کوچکترین حرفی بزنی داستان درست میکنن

دنبال نقطه ضعف گرفتن و تحقیر کردن هستن

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

از مادرشوهرم بدم میاد چون فضولی میکنه دوس داره از هرچیزی سر دربیاره خودشو علامه دهر میدونه؛هرروز برام پست راجب بچه داری میفرسته درحالی ک خودم میدونم همشو و خودمم روانشناسی خوندم

بعد کاری ب پدرشوعرم نداره چسبیده ب شوهرم مثال بزنم جمعه صبحانه زفتیم خونشون شوهرم بمن گف ناهار بریم فلانجا،بجای من میگه نه بریم اینو بخوریم هرجا برین منم میام😏😏 بعد اینکه نامزدی خیلی اذیتم کرد ی موردش این بود میگف جلو پسرم باز نپوش،باهات رو تخت دونفره خوابید با منم تو فلان مسافرت رو‌ی تخت دوتایی خوابیدیم با پسرم و….

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
برای اینکه کوچکترین حرفی بزنی داستان درست میکنندنبال نقطه ضعف گرفتن و تحقیر کردن هستن

معذرت میخام اگه اجازه بدی ازسوارخ ک ونتم میخان داستان بسازن بیشعورا یکی نیس بگه شماچیزی ب اسم مرگ تاحالابه گوشتون خورده 

دوتا خواهر شوهر دارم به شدت فضول و دو به هم زن و حرف در آر.دو سه سال کلا قطع رابطه بودم خودشون اومدن باز .

دوباره کوچیکه یه فتنه ای به پا کرده ،گفتم دیگه هیچ کاری باهاش ندارم .

مادر شوهرمم بد نیست اما این دوتا دخترش یادش میدن .

جاری ام که با یکیش رفت و آمد داشتم .خواهرای شوهرم حرف بردن آوردن رابطه مون شکراب شد

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️