2777
2789
عنوان

شوهرم دلش واس ننش تنگ شده😣😣

416 بازدید | 36 پست

توتاپیک قبلیام زندگی نامم باخاندان شوهرهستش ماه پیشم ک گفتم خواهرشوهرم اومده خونمون کتکم زده و پام تاندونش پاره شده بعداونم نزاشت شوهرم شکایت کنم گفت ازاون خونه ک توحیاط مادرشوهرمه میریم وقتی پامواونطورکردن کسی ازاونانیومدن عیادتم چون عمل کرده بودم کلی هم حرف دراوردن پشت سرمون شوهرمم ک لج کرده بودباهاشون خونرواوردتوشهری ک کارمیکرداونان پرسیدن کجامیرین ن اومدن شوهرموببینن رفتن گفتن پسرم ماروازخونه بیرون کرده اونم ازحرصش وسایلاروجم کردوبارزداوردیم اینجاک شوهرم کارمیکنه۴ساعت فاصلشه باشهرخودمون اون لحظه اخرهم ک داشتیم میومدیم خواهرشوهرگرامیم یکیوفرستاده بودبه شوهرم گفته بودزنت جوونه نبرشهرغریب من چیزایی ازش میدونم ک تونمیدونی شوهرمم برده بودتش صحراکتکش زده بودبخاطرحرفش اونم.شوهرم میگفت میدونم زیرسرخواهرمه چون این پسره داداش دوست خواهرمه یعنی تالحظه آخرداشتن نیش خودشونوخالی میکردن.حالادوهفتس اسباب کشی کردیم حالاشوهرم میگ دلم واس مامانم تنگ شده بیچارس گناه داره اونم دارن دختراش یادمیدن منم میگم خوب خودش عقل داره دیگ چراتوروسرعقل نمیاره چراکاری میکنه ک لج کنی چرادختراروول نمیکنه وقتی میدونه مقصرن همش پشت سرتوحرف میزنه راستی اینم بگم مادرشوهرم گفته ک به طایفش کسی باشوهرم حرف نزنه دیگ بنظرتون چجوربرخوردی کنم باشوهرم بادلتنگیش من ک مثل مارزخمیم خیلی نفرت دارم ازشون

مادرشه در هر حال

واقعا خواهرشوهره کتک میزنه!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شوهری  کرفتن کتکت زدن و همه کارات کردن بازم دلش برای ننش تنگه🤦🏻‍♀️شوهر من سر یه حرف که پدر شوهرم به من زد گف فلانی هیلی عیب و ایراد داره ما نمیخوایم بروز بدیم تا یکسال قطع رابطه بودیم اخرم عموش اومد به زور بردنمون اشتی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بگو منو زدن اسیب زدن بهم مریضم کردن من به امید یه تکیه گاه ازدواج کردم چرا پشتمو خالی میکنی 

اگر ادم باشن دلشون واست تنگ مبشه من ک مشکلی نداشتم اونا منو زدن

همممش بگو زدن زدن ک داغش تازه شه

خانواده شوهرن یا قوم تاتار  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2301290🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2301266🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://abzarek.ir/service-p/msg/2301227🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

ازوقتی پام اینطور شده۴۰روزی میش الانم انگشتم خم نمیش فعلا بایدفیزیوتراپی بشه

نه لااقل یه سالی بزارید بگذره عادت میکنید 

بعدم بگو باید بیان عذر خواهی کنن بعد یه سال بگو یا من یا اونا اگه بری راه برگشتی نداری

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
چه شوهری  کرفتن کتکت زدن و همه کارات کردن بازم دلش برای ننش تنگه🤦🏻‍♀️شوهر من سر یه حرف ک ...

اخ مادرشوهرم تنهااین پسروداره با۴تادخترازشوهرشم طلاق گرفته دختراشم دوتاشون ازشوهراشون طلاق گرفتن.تاسوعاهم رفتیم شهرمون اصلا نرفت ببینتش ولی هی به من میگ دلم براش تنگ شده😑😑

ولی احسنت به مادر شوهرت که همچین پسری تربیت کرده که هر بلایی سر زن و زندگیش بیارن باز دوستشون داره و دل تنگشون نی شه.

احتمالا شوهر تو هم مثل شوهر من احساساتیه و اینو خواهراش و مادرش هم می دونن. زنگ می زن بهش که تو مامان رو ناراحت کردی مامان غصه می خوره..... اینم طاقت نمیاره 😠😠😠😠

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
نه لااقل یه سالی بزارید بگذره عادت میکنید  بعدم بگو باید بیان عذر خواهی کنن بعد یه سال بگو یا ...

اخ بدبختی اینه منومقصرمیدونن خواهرشوهرم میگفت اگ شکایت کنین میایم شهادت میدیم خودزنی کردی شوهرمم گفت خونرومیبرم ازاینجاهیچ پشیمونی نشون ندادن ک دل شوهرم به رحم بیاد