2777
2789
عنوان

کیا زنداداش بدجنس دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ساده است خب هر چقدم راحت باشین نباید این حرفا رو به توو بزنه که

ساده نیست عزیزم.منظورش اینه هرکاری کردن وظیفشونه.همیشه میگه مامان بابات باید خرج کنن پس واسه چی بچه دار شدن

ساده نیست عزیزم.منظورش اینه هرکاری کردن وظیفشونه.همیشه میگه مامان بابات باید خرج کنن پس واسه چی بچه ...

آره متوجه شدم . میگم از سادگیشه که به تو گفتی. اتفاقا اینجوری وضهیتو لگبدتر کرده که نکرده؟

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
ساده نیست عزیزم.منظورش اینه هرکاری کردن وظیفشونه.همیشه میگه مامان بابات باید خرج کنن پس واسه چی بچه ...

سیرمونی ندارن عروسا

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
به خدا 4ماهه ازدواج کردیم انواع اقسام متلکا رو میندازه .  توقع داره شوهرم بره اونجا ساعت 12شب ...

پس مادر شوهر من خیلی خوبه😐دو تا از جاریهام‌ بچه دار نشدن .یه بار هم‌به روشون‌نیاورد فقط غصه شون‌میخوره.یکی از پسراش هم داشت شیطنت میکرد گوشش رو گرفت کشید .البته بگم‌ همه کارهاش هم‌خوب نیس

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
پس مادر شوهر من خیلی خوبه😐دو تا از جاریهام‌ بچه دار نشدن .یه بار هم‌به روشون‌نیاورد فقط غصه شون‌میخ ...

حالا ما یکبارم اقدام نداشتیم که بگیم چرا بچه دار نمیشیم اصلا بچه نمیخوایم