2777
2789
عنوان

کیا زنداداش بدجنس دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 47 پست
چون موجیه

قضیه اینه که یسریا چون دستشون به جایی نمیرسه تو ظاهر آدم خوبی میشن ولی تا دستشون به جایی میرسه بدی میکنن. مادرا هم تا مادر شوهر میشن و میبینن فرصت حرص خالی کردن دارن ذات پلیدشون میزنه بیرون

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
چون موجیه

به خدا 4ماهه ازدواج کردیم انواع اقسام متلکا رو میندازه . 

توقع داره شوهرم بره اونجا ساعت 12شب بیاد ما نمیریم هفته ای یه شب برا شام میریم تیکه میندازه . 

بچه نمیخوایم شوهرم که اصلا بچه دوست نداره چند روز پیش بهم میگه یه دونه بیار من پسرم رو میشناسم فردا میگه اجاقت کوره میره یه زن دیگه میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولا رابطم خیلی باهاش خوب بود ولی یواش یواش فضولی رو شروع کرد. یعنی حقیقتش اینه که تازه که ازدوا ...

منم خیلی دوسش داشتم و مثه خواهرم میدیدمش 

ولی کم کم سر شوهرم و دخالت هاش دعوامون شد ولی من اصلا جوابش و ندادم بخاطر احترامی که بهش داشتم.فقط گفتم تو زندگیه برادرت دخالت نکن.اونم گفت تو خیلی گستاخی و تموم....

دیگه بحث و ادامه ندادیم 

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

ببین چه خواهرشوهرای خوبی هستیم

حاضر نیستیم پشت سر عروسامون حرف بزنیم

من تک دخترم و فعلا ۳تا عروس داریم و در آینده یکی دیگه هم اضاف میشه

من فقط میگم کاری به کارم نداشته باشن هیچ نمیخوام😂

اگر خرید کنم سفر برم یا تفریح کنم باید بهشون جواب پس بدم،هنوز نمیدونم چرا اینا به من حسودی میکنن چیکارم دارن😂😅

خواهرشوهره خواهر شوهرم😅😅😅

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ببین چه خواهرشوهرای خوبی هستیم حاضر نیستیم پشت سر عروسامون حرف بزنیم من تک دخترم و فعلا ۳تا عروس د ...

ماشالا تو دیگه از اونور بوم افتادیا. رو نده بهشون زیاد. هر دو طرف باید حدشونو بدونن

من دیروز رفته بودم پیش زن داداشم باهم دردودل میکنیم معمولا.من از خونواده شوهر گفتم که هیچی تا حالا کمک نکردن تازه ما با اینهمه قرض و قسط باید کمکشون کنیم...تازه خواهرشوهرم میگه ما کلی واسه زندگی شما زحمت میکشیم...دوست نداشتم حرفی پیش بیاد،جوابی ندادم

اونم گفت دادشتم میگه چون بابام خرج عروسیمونو داده ، واسمون خونه و ماشینم خریده اگه وضعم خوب شد کمکشون میکنم،خیلی حرص میخورم از این حرف داداش خانت

من اونموقع متوجه شد نه عروسم نه خواهرشوهرم.بی رگم من

ماشالا تو دیگه از اونور بوم افتادیا. رو نده بهشون زیاد. هر دو طرف باید حدشونو بدونن

چیکارشون کنم ،همش دوست دارن همسفر من باشن،تو همه چی باهام شریک باشن

شوهرم همش میگه اینا چرا اینقدر حسودن😐😐

من دیروز رفته بودم پیش زن داداشم باهم دردودل میکنیم معمولا.من از خونواده شوهر گفتم که هیچی تا حالا ک ...

چقد ساده است خب هر چقدم راحت باشین نباید این حرفا رو به توو بزنه که