2777
2789
عنوان

زلزله آمل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 91 پست
من بابلسرم خونه مامانم با وحشت بیدار شدمو بچمو محکم گرفتمو فرار کردم کمردرد دارم الان گرفته وحشتناک ...

منم باللسرم، اون لحظه همه تو خونمون بیدار شدن همسایه هامون جیغ مشیدن.... کلا خیلی بد بود، حالا ما تو مرکزش نبودیم و 4.7 بوده، همش فمر می کنم کرمانشاهیا چی کشیدن پارسال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربستان کشور با اب و هوای خشک ولی ما چی تمام دریا رودخانه هامون خشک شدن بارون نمیاد ما قبلا اینطور ب ...

نمیدونم راستش، ولی فکر کنم زلزله به فعالیتای زیر زمین مربوط شه

من بابلسرم خونه مامانم با وحشت بیدار شدمو بچمو محکم گرفتمو فرار کردم کمردرد دارم الان گرفته وحشتناک ...

واااي ببخششيد😂😂😂😂😂😂😂شوهرتون و خدا حفظ كنه😂😂😂😂😂

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
سمت فرودگاه

نيومده ها😳  شايد بخاطر جو سايت اشتباه ميكني عزيزم توروخدا بگووو نيومده من با خيال راحت لم داده بودم😫😫😫

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نه باور کن لرزید و شوهرم بیدارم کرد بعدش اومدم سایت

اي بابا اخه خييلي ب شما نزديكيم هييييچييييي حس نكردم😳😳من بهتره بخوابم چون بيدارموندنم هم سودي نداره وقتي متوجه نميشم😫😫😫