2777
2789
عنوان

زلزله آمل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 91 پست
بچه هامن رفتم لباسای باحجاب پوشیدم اومدم خوابیدم...یهوخدایی نکرده اتفاقی افتادباخجاب باشیم

راست گفتیا . برم یه چیز درست و حسابی بپوشم . هر چند تا من چهار طبقه رو برم پایین یا زلزله تموم شده یا خونه آوار میشه سرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من املم 

بد لرزيديم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

گزارش مقدماتی زمین‌لرزه

بزرگی: 4.7

محل وقوع: استان مازندران - حوالی جويبار

تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1397/07/01 02:04:44

طول جغرافیایی: 52.98

عرض جغرافیایی: 36.63

عمق زمین‌لرزه: 15 کیلومتر

نزدیک‌ترین شهرها:

6 کیلومتری جويبار (مازندران)

9 کیلومتری كوهي خيل (مازندران)

10 کیلومتری ساري (مازندران)

نزدیکترین مراکز استان:

10 کیلومتری ساري

122 کیلومتری سمنان

اینجا اگر اون ور کره زمینم بلرزه ربط میدن به تهران و کرمانشاه و ..

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من بابلسرم خونه مامانم با وحشت بیدار شدمو بچمو محکم گرفتمو فرار کردم کمردرد دارم الان گرفته وحشتناک درد میاد

شوهرم آمله نگهبانه بنده خدا ترسید فکر کرد جنه ماشینشو تکون داد گازو گرفت دررفت