سلام دوستان ممنونم ک میخونید تایپیکمو من دیروز توی ترافیک ی پسری ک گواهینامه هم نداشت از عقب زد ب ماشینم با اینکه تو ترافیک بودیم ولی سرعتش انقدر زیاد بود صندوق ماشینم جمع شد تازه وقتی پیاده شدم ببینم چی شده پسرباکمال پررویی به من بی ادبی میکنه ک برو بشین تو ماشینت زدم ک زدم پولشو میدم زنگ زد باباش اومد جالب اینجاس ک پدر از پسر پررو تر ب من میگه به تو ربطی نداره پسرم زده پولشو میدم بهم میگه برو شماره کارتتو بده پولتو بدم بری رد کارت
واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
اونجا شوهر دختر عموم و همسر بیشعورمم اومدن شوهردخترعموم اول اومد دید اینا خیلی پررو هستن گفت افسربیاد ماشینت بره پارکینگ حالا کلی حرف این وسط من از پسر و پدرش خوردم ب کنار شوهر من اومد میگه برای چی بره ماشینشون پارکینگ رضایت بده برن خسارت بگیریم بهش میگم من اصلا خسارت نمی خوام این پدر و پسر انقدر بی ادب بی شعور بلانسبت بودن ک فقط میخوام اذیت بشن
واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
غیرت مگه به اینه ک یگه مانتوت کوتاه موهات بیرونه اونوقت ی مرد بی فرهنگ هرچی از دهنش در اومد ب من گفته نمیگم بره بزنه خیرسرم وکیله میتونست ادبش کنه ک ب نظرتون خواسته زیادی دارم