2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

1072 بازدید | 42 پست

سلام دوستان ممنونم ک میخونید تایپیکمو من دیروز توی ترافیک ی پسری ک گواهینامه هم نداشت از عقب زد ب ماشینم با اینکه تو ترافیک بودیم ولی سرعتش انقدر زیاد بود صندوق ماشینم جمع شد تازه وقتی پیاده شدم ببینم چی شده پسرباکمال پررویی به من بی ادبی میکنه ک برو بشین تو ماشینت زدم ک زدم پولشو میدم زنگ زد باباش اومد جالب اینجاس ک پدر از پسر پررو تر ب من میگه به تو ربطی نداره پسرم زده پولشو میدم بهم میگه برو شماره کارتتو بده پولتو بدم بری رد کارت 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا شوهر دختر عموم و همسر بیشعورمم اومدن شوهردخترعموم اول اومد دید اینا خیلی پررو هستن گفت افسربیاد ماشینت بره پارکینگ حالا کلی حرف این وسط من از پسر و پدرش خوردم ب کنار شوهر من اومد میگه برای چی بره ماشینشون پارکینگ رضایت بده برن خسارت بگیریم بهش میگم من اصلا خسارت نمی خوام این پدر و پسر انقدر بی ادب بی شعور بلانسبت بودن ک فقط میخوام اذیت بشن 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

دیشب تا اموز کل شهر بسیج کرده بودن منو پیدا کنن رضایت بدم اونوقت شوهر بیشعور من رفت غروبی نصف پول خسارت گرفته الانم بهش میگم میگه ب تو ربطی نداره

خب حالا چرغ شما بدبختی این وسط

هرم با من عزدواج کرد کوفتم نداشت باهمه چیزش ساختم با اعتیادش با نداریش اونوقت الان ب من میگه ب تو ربطی نداره 

غیرت مگه به اینه ک یگه مانتوت کوتاه موهات بیرونه اونوقت ی مرد بی فرهنگ هرچی از دهنش در اومد ب من گفته نمیگم بره بزنه خیرسرم وکیله میتونست ادبش کنه ک ب نظرتون خواسته زیادی دارم

حالا ماشین پسره چی بود انقد حق به جانب بود تحفه

گواهینلمه نداشت تا ماشین داشته باشه عزیزم ماشین داداشش بود سمند

چه شوهره پولکی داری

نه خواهرم عطیقه حوصله نداره وقت بذاره فقط میخواد تموم شه بره منم فحش خوردم نوش جونم