سلام دوستان ممنونم ک میخونید تایپیکمو من دیروز توی ترافیک ی پسری ک گواهینامه هم نداشت از عقب زد ب ماشینم با اینکه تو ترافیک بودیم ولی سرعتش انقدر زیاد بود صندوق ماشینم جمع شد تازه وقتی پیاده شدم ببینم چی شده پسرباکمال پررویی به من بی ادبی میکنه ک برو بشین تو ماشینت زدم ک زدم پولشو میدم زنگ زد باباش اومد جالب اینجاس ک پدر از پسر پررو تر ب من میگه به تو ربطی نداره پسرم زده پولشو میدم بهم میگه برو شماره کارتتو بده پولتو بدم بری رد کارت
واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفتی ؟؟؟اگه خدای نکرده مقصر بودم تا عمر داشتم سرکوفت میزدی اون ربط داشت؟؟
تجربه
اش باعث میشه دفعه دیگه رو پای خودت باشی رو کمک اش حساب باز نکنی
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
میگفتی ؟؟؟اگه خدای نکرده مقصر بودم تا عمر داشتم سرکوفت میزدی اون ربط داشت؟؟ تجربه اش باعث می ...
اون لحظه خودم زنگ زدم افسر و ۱۱۰بعدم پامو کردم تو ی کفش ک رضایت نمیدم ماشین بره پارکینگ این شوهره امروز رفت باهاشون تموم کرد اصلا پولش مهم نیست من از این همه حرفی ک خوردم و دارم میخورم دارم اتیش میگیرم
واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
اون لحظه خودم زنگ زدم افسر و ۱۱۰بعدم پامو کردم تو ی کفش ک رضایت نمیدم ماشین بره پارکینگ این شوهره ام ...
واقعا حق داری
بهت حق میدم
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!