2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 42 پست

گاو و گوسفنداشو فروخته بوده داده بوده سمند اسکل😕😂تو دهاتشون سمند خیلی شاخه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
کاری که شده اشتباه از شوهرت بوده غصه نخور 

خیلی سوختم زمانی ک گفت ب تو ربطی نداره

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سوختم زمانی ک گفت ب تو ربطی نداره

میگفتی  ؟؟؟اگه خدای نکرده مقصر بودم تا عمر داشتم سرکوفت میزدی اون ربط داشت؟؟

تجربه

اش باعث میشه دفعه دیگه رو پای خودت باشی  رو کمک اش حساب باز نکنی 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عتیقه عزیزم نه عطیقه

من انقدر گریه کردم چشام درست نمیبینه نصف املایی ک مینوسم غلطه 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
میگفتی  ؟؟؟اگه خدای نکرده مقصر بودم تا عمر داشتم سرکوفت میزدی اون ربط داشت؟؟ تجربه اش باعث می ...

اون لحظه خودم زنگ زدم افسر و ۱۱۰بعدم پامو کردم تو ی کفش ک رضایت نمیدم ماشین بره پارکینگ این شوهره امروز رفت باهاشون تموم کرد اصلا پولش مهم نیست من از این همه حرفی ک خوردم و دارم میخورم دارم اتیش میگیرم

من انقدر گریه کردم چشام درست نمیبینه نصف املایی ک مینوسم غلطه 

بیخود اعصابت رو خراب نکن عزیزم مردها اکثرشون حوصله ندارن.حالا که خسارت رو گرفتی برو ماشینت رو تعمیر  کن بیخیال شو زندگیت رو خراب نکن  

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
بیخود اعصابت رو خراب نکن عزیزم مردها اکثرشون حوصله ندارن.حالا که خسارت رو گرفتی برو ماشینت رو تعمیر ...

شوهرمن بی غیرته ب قول خودش پول واسش اهمیت نداره حالا برعکس خودشو خیلی غیرتی نشون میده الان ک نگاه میکنم برعکسه

اون لحظه خودم زنگ زدم افسر و ۱۱۰بعدم پامو کردم تو ی کفش ک رضایت نمیدم ماشین بره پارکینگ این شوهره ام ...

واقعا حق داری 

بهت حق میدم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اون لحظه خودم زنگ زدم افسر و ۱۱۰بعدم پامو کردم تو ی کفش ک رضایت نمیدم ماشین بره پارکینگ این شوهره ام ...

اااا به 110 که زنگ زدی پس یعنی چی رضایت دادی مگه میشه یعنی پلیس پیگیر نشد

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
اااا به 110 که زنگ زدی پس یعنی چی رضایت دادی مگه میشه یعنی پلیس پیگیر نشد

نه بابا تت وقتی این رابطه ها تو این مملکت هست قانون اصلا معنی نداره