2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این تازه به دوران رسیده ها بودن که میخان همه جا بگن ما پول داریم

پسر برگشته ب من میگه ماشین من سرتا پای ماشین و هیکل شمار می ارزه از اونایی بودن ک تو دهاتشون زمین فروختن پولدارشدن

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
حالا رضایت دادی؟

شوهر عطیقه ام رفت مدارکشون داد

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
پسر برگشته ب من میگه ماشین من سرتا پای ماشین و هیکل شمار می ارزه از اونایی بودن ک تو دهاتشون زمین فر ...

سمند داشت؟ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
شوهرت خیلی بیغیرته

خیلی انقدر گریه کردم چشام درد میکنه 

نباید رضایت میدادی هم خسارتت رو میگرفتی هم اونا ادب میشدن.

یکی باید پشتت باشه خواهرمن

سمند داشت؟ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...

والا بخدا

چقد ندید بدید بودن

خداون هیچی شوهرم نباید اینکارو میکرد

خداون هیچی شوهرم نباید اینکارو میکرد

بله همسرت متاسفانه پشتت رو خالی کرد اینجور موقع ها دیگه بهش زنگ نزن خودت حال طرف رو بگیر

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
بله همسرت متاسفانه پشتت رو خالی کرد اینجور موقع ها دیگه بهش زنگ نزن خودت حال طرف رو بگیر

تو بودی چیکار میکردی 

خدایا دلم گرفته دارم دیوونه میشم چرا کسی نمیاد حالا اگه مینوشتم خواهرشوهر مادرشوهر اینجا پر میشدا چرا اخه

خدایا دلم گرفته دارم دیوونه میشم چرا کسی نمیاد حالا اگه مینوشتم خواهرشوهر مادرشوهر اینجا پر میشدا چر ...

کاری که شده اشتباه از شوهرت بوده غصه نخور 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!