2777
2789

چند روز پیش عاشورا و تاسوعا بود و امان از کنجکاوی و سوالهای بیخودی مردم که حامله نیستی بابا اگه بودم میفهمیدی دیگه لازم به ببخشید فضولی نیس دلسوزی های بیجای دیگران یه طرف که هر کی یه کارت میگیره دستش که اصرار برو این دکتر خیلی خوبهو فلان از اونطرف هم حرفای مادرشوهرم میدونم ناراحته اما اخه این چه کاریه روز تاسوعا تو هیات نشستیم با یکی از فامیلای دور مادرشوهرم گفت اره شوهرم سه روزه خونه نیومده از بس تو هیات کار بود من گفتم حالا اون که سه روزه واسه ما که ده روزه دیگه هر چیه واسه امام حسینه دیگع فامیلمونم گفت آره دیگه خدا حاجتتون رو بده زودی مادرشوهرم برگشته میگه آره ندر کردم بچه دار شدم چی بپزم و چی بیارم هیات 

منو میگی داغ کردم پاشدم اصلا دیگه گوش نکردم به بقیه حرفلش 

اونوقت اولین بارش نبودا چند بار گفته پیش فامیلا همسایه ها دعا کنین بچه دارشه 

میدونم ناراحتع ولی دوست ندارم پیش کسی حرفش رو بزنه اخه شما بگید من الکی حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو این قضیه حساس شدم.

یه ماه از عروسیمون نگذشته بود هی بچه بچه کردن

خودمون نمیخواستیم ولی اگه میگفتم جلوگیری داریم میکشتنمون.

بعد از ده ماه طاقت نیاورد گفت اگه یه سال شد و نشد باس دکتر برین

خیلی بهم برخورد

همون ماه ناخواسته باردار شدم و البته پوچ بود و سقط شد

یه کم حرفا کم شد

اما روز تاسوعا داشتیم با شوهرم در مورد چهل سقا برنامه ریزی میکردیم

پریده وسط میگه به نیت بچه برین

حرف بدی نزد ولی من خیلی بهم برخورد

مادرشوهر منم میگه

یه بار خیلی مهربون و با ادب بهش بگو مامان جون میدونم شما خیلی نگرانین و حرفاتون از سر دلسوزی و دوس داشتنه اما دوس ندارم همه بفهمن ما میخوایم بچه دار شیم لطفا دیگه همه جا نگین

حرفتو ساده بگو اونم ادمه میفهمه

منم رو این قضیه حساس شدم. یه ماه از عروسیمون نگذشته بود هی بچه بچه کردن خودمون نمیخواستیم ولی اگه ...

واسه من که هر روز میان میگن فلانی این دعا رو کرده بچه دارشده تو هم بکن 

مادرشوهر منم میگه یه بار خیلی مهربون و با ادب بهش بگو مامان جون میدونم شما خیلی نگرانین و حرفاتون ا ...

بابا اخه روم نمیشه بگم چند بار غیر مستقیم دیگران رو بهش گفتم بفهمه اما مثل اینکه نمیفهمه ب

به مادرشوهرت بگو که ناراحت میشم یا شوهرت بهش بگه ما آبرو داریم اصلا بچه نمیخوایم

به شوهرم که بگم  میره باهاش دعوا مبکنع از ترسم نگفتم گفتم حالا مادره ناراحت مبشه

پس سعی کن بی تفاوت باشی

یا ب شوهرت بگو بهشون بگن

من مادرشوهرم با اینکه میدونه مشکل از شوهرمه برام اب از مکه اورده میگه بخور به نیت بچه

ولی چ کنیم

ادم از صبوری و متانت چیزی ازش کم نمیشه

انشالله که هرچه زودتر یه بچه خوب و سالم بیاری ک تموم شه این مسایلت