2777
2789
عنوان

شوهر احمق من

724 بازدید | 25 پست

سلام.بچه ها شوهرم ماشین‌ما رو داده به برادرش که برن‌از بانه‌خرید جهاز کنن.ی هفته من بدون‌ماشینم.دو سه بار هم‌کل عید ماشین‌ما رو بردن مسافرت وما بدون‌ماشبنیم.دارم دق میکنم.میخام زنگ بزنم‌مادرشوهرم ی بار برای همیشه جلوشون‌رو بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم چی بگه اونها خودشون باید مراعات کنن و درخواست نکنن 

جهاز که زنش باید بخره چرا برادر شوهرت رفته اونم با ماشین یکی دیگه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

درکت میکنم حق داری ناراحت باشی

اما از حق هم دفاع کن

خیلی هارو دیدم با نجیب بودن جلو خانواده شوهر 

خانواده شوهرشون به نجابت عروسه عادت کردن و هی ازش توقع های بی جا داشتن

زنگ بزن گلم و حرفتو منطقی بیان کن

لعنت بهشون ک دست ازسرعروسابرنمیدارن عزیزم غیرمستقیم بهشون بگو ا جواب نگرفتی رک بهشون بگوتاپاشونوازگلیمشون درازتر نکنم والا گیر خانواده شوهرافتادیم

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

ن عزیزم تو چیزی نگو ک این وسط میشی آدم بده در صورتی ک حق با توعه..ولش کن برادرشه باید تحمل کنی.شوهرمنم ماشین مال منه هی ننشو میبره و خواهراشو اینور اونور و دکترو کوفتو زهر مار😕

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
ن عزیزم تو چیزی نگو ک این وسط میشی آدم بده در صورتی ک حق با توعه..ولش کن برادرشه باید تحمل کنی.شوهرم ...

من با این‌مشکلی ندارم.اما اینکه ی هفته بگیری ببری واقعا حرس درارههه.اونم ۲ ۳ هزار کیلومتر

من با این‌مشکلی ندارم.اما اینکه ی هفته بگیری ببری واقعا حرس درارههه.اونم ۲ ۳ هزار کیلومتر

فقط با همسرت میتونی صحبت کنی .به کس دیگ بگی خودت خراب کردی  .چون اونا پررو تر ازین حرفان و همیشه طلبکارن

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین