سلام.بچه ها شوهرم ماشینما رو داده به برادرش که برناز بانهخرید جهاز کنن.ی هفته من بدونماشینم.دو سه بار همکل عید ماشینما رو بردن مسافرت وما بدونماشبنیم.دارم دق میکنم.میخام زنگ بزنممادرشوهرم ی بار برای همیشه جلوشونرو بگیرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن عزیزم تو چیزی نگو ک این وسط میشی آدم بده در صورتی ک حق با توعه..ولش کن برادرشه باید تحمل کنی.شوهرمنم ماشین مال منه هی ننشو میبره و خواهراشو اینور اونور و دکترو کوفتو زهر مار😕
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین
من با اینمشکلی ندارم.اما اینکه ی هفته بگیری ببری واقعا حرس درارههه.اونم ۲ ۳ هزار کیلومتر
فقط با همسرت میتونی صحبت کنی .به کس دیگ بگی خودت خراب کردی .چون اونا پررو تر ازین حرفان و همیشه طلبکارن
بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین