سلام.بچه ها شوهرم ماشینما رو داده به برادرش که برناز بانهخرید جهاز کنن.ی هفته من بدونماشینم.دو سه بار همکل عید ماشینما رو بردن مسافرت وما بدونماشبنیم.دارم دق میکنم.میخام زنگ بزنممادرشوهرم ی بار برای همیشه جلوشونرو بگیرم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا.شاید.دارمدیوونه میشم.اخه این برادر شوهرم خیلی مزخرفه.ی ادم از خود راضی که دومی نداره.جواب سلا ...
ببین بالاخره داداشش هست. تو این از خود گذشتگی رو به خاطر شوهرت میکنی نه برادر شوهرت.. خیلی هم اگه توی این مسائل وارد بشه آدم، جلوی شوهر بی عزت میشه. ولش کن بهش فکر نکن
وقتی شوهرت افتخارکنه که ماشینشوبده به برادرش پس مشکل ازخودشه اگه یه باریادوباردلیل میاوردکه بده دیگه نمیگرفتن ولی حالاکه شوهرت این حرفوزده ومیگی که وقتی میده بحث پیش میادچاره ای نداری جزاینکه خودت بگی وعواقبی هم خواهدداشت اینکه تاهمیشه ازشمابدشون میادودیگه مثل قبل نیستن اگه واقعانیازندارین بدین شایدیه روزی به زودی ماشین گرفتن