2777
2789
عنوان

شوهر احمق من

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ امیدی به اون‌نیست.

اره دیگه مشکل خودشون و طرز فکرشونه والا دیگران اینطور راحت مدام ماشین نمیخواستن 

میخوای به خانواده شوهرت بگو البته اگر حوصله جنگ‌و دعوا داری بگو چون مطمینا دعوا میکنه شوهرت ولی خب درنهایت تاثیر خواهد داشت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
واقعا.شاید.دارم‌دیوونه میشم.اخه این برادر شوهرم خیلی مزخرفه.ی ادم از خود راضی که دومی نداره.جواب سلا ...

ببین بالاخره داداشش هست. تو این از خود گذشتگی رو به خاطر شوهرت میکنی نه برادر شوهرت.. خیلی هم اگه توی این مسائل وارد بشه آدم، جلوی شوهر بی عزت میشه. ولش کن بهش فکر نکن

ببین بالاخره داداشش هست. تو این از خود گذشتگی رو به خاطر شوهرت میکنی نه برادر شوهرت.. خیلی هم اگه تو ...

نمیدونم اینکه عید ماشین‌ما رو بردن‌و ما اویزونه ماشین بقیه بودم با بچه کوچیک واقعا یادم‌میفته حرسم در میاد.

وقتی شوهرت افتخارکنه که ماشینشوبده به برادرش پس مشکل ازخودشه اگه یه باریادوباردلیل میاوردکه بده دیگه نمیگرفتن ولی حالاکه شوهرت این حرفوزده ومیگی که وقتی میده بحث پیش میادچاره ای نداری جزاینکه خودت بگی وعواقبی هم خواهدداشت اینکه تاهمیشه ازشمابدشون میادودیگه مثل قبل نیستن اگه واقعانیازندارین بدین شایدیه روزی به زودی ماشین گرفتن