2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرد باش باهاش کم حرف بزن جوابشو نده 

اصلا فرقی به حالش نداره

نمیگم مرد بدیه، اما خیلی خیلی سرده

تازه دو ماهه ازدواج کردیم اما اصلا میل آنچنانی نداره، شاید هفته ای یکبار ....

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
شاید کمبود ویتامینی چیزی داره؟؟؟یه سرچی بکن تو اینترنت که دلیلش چی میتونه باشه.

اخلاقش اینطوریه

یا سر کار میره یا میخوابه یا تلویزیون

کلا حرفی با من نداره

منم دیگه حوصله ندارم 

اصلا فرقی به حالش نداره نمیگم مرد بدیه، اما خیلی خیلی سرده تازه دو ماهه ازدواج کردیم اما اصلا میل ...

میگم خوب باید بدونی ریشه مشکلش چیه اگر کار میکنه بازم باید وقت برات بزاره اگر کار نمیکنه ببین ریشه مشکلش چیه

میگم خوب باید بدونی ریشه مشکلش چیه اگر کار میکنه بازم باید وقت برات بزاره اگر کار نمیکنه ببین ریشه م ...

اخلاقش اینجوریه

خواهرش هم همینطوریه

کلا درونگرا هستن

ناراحت باشن یا خوشحال هیچی نمیگن

با همه چیز راحت کنار میان

اصلا انگار هیچ واکنشی نشون نمیدن فقط نگاه میکنن

من ناراحت باشم ، نهایت واکنشی که نشون میده اینه که دو دقیقه بیاد بشینه کنارم ، بعد پامیشه میره 

اخلاقش اینجوریه خواهرش هم همینطوریه کلا درونگرا هستن ناراحت باشن یا خوشحال هیچی نمیگن با همه چیز ...

نمیدونم ولی بشین جدی حرف بزن

اگه این دفعه تاثیری ندیدی برو باهاش پیش مشاور ولی زیاد حساس نشو روش بهش فرصت بده