2777
2789
عنوان

درد زایمانه؟؟؟؟

345 بازدید | 27 پست

سلام دوستان از صبح کمر دردای خفیف داشتم ،ولی الان چندساعتی میشه کمردردام یکسره و شدیده و به سمت لگنمه درداش ،واڗنمم خیلی درد میکنه وقتی میخام از جام بلند شم ویا پهلو به پهلو بشم 

چیکنم دوستان

آیا نشانه زایمانه؟؟؟

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح که چندوقتیه دارم خیلیمـ زیاده،دل درد ندارم درد کمرمم یکسرس

آخرین بار که رفتی معاینه وضعیت دهانه رحم چطور بود؟ اگر تکون های بچه نرماله عجله نکن. یه کم دیگه صبر کن ببین چطور پیش میره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
آخرین بار که رفتی معاینه وضعیت دهانه رحم چطور بود؟ اگر تکون های بچه نرماله عجله نکن. یه کم دیگه صبر ...

قرار بود یکشنبه برم معاینه تا الان معاینه نشدم،فقط از روشکم معاینم کرد گفت سر بچه کاملا پایینه و داره فشار میااره

چیکارا میتونم بکنم ؟؟؟

اگر واقعا درد زایمان باشه حالت سجده و روغن مالی شکم و خوردن شربت عسل زعفرون برات خوبه.‌ اما مطمئن نیستم درد زایمان باشه. دو زانو بشین سرت رو تکیه بده به مبل ببین دردها چطور پیش میره.‌

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اگر واقعا درد زایمان باشه حالت سجده و روغن مالی شکم و خوردن شربت عسل زعفرون برات خوبه.‌ اما مطمئن نی ...

الیته شب یه لیوان گل گاو زبون غلیظ دمـ کردم و خوردم  چشم اینکارارم میکنم

الیته شب یه لیوان گل گاو زبون غلیظ دمـ کردم و خوردم  چشم اینکارارم میکنم

چشمت سلامت. انشاالله خیره گلم. به راحتی و سلامتی زایمان کنی. اگر رفتی برای زایمان برای کسایی مثل من که دلشون زایمان طبیعی میخواد دعا کن بتونیم زایمان خوبی‌کنیم.   سوره انشقاق و دعای معراج رو بخون الان اگر میتونی. 

چشمت سلامت. انشاالله خیره گلم. به راحتی و سلامتی زایمان کنی. اگر رفتی برای زایمان برای منم دعا کن بت ...

فداتشم عزیزم ،چشم حتما دعا میکنم اگه خدا قابل بدونه من و