2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم بگم خونه رو به اسمم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 111 پست

خودتو لوس کن با بچه بازی حرفتو بگو اخه طلاهامو دوس دارم چی به من میرسه خونه که مال خودت میشه منم افسردگی میگیرمـ طلاهامو دوس دارم اولش بگو پس به نام خودم بزن ببینـعکس العملش چیه بعد بگو پس نصفشو بزن 

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏
اشتباه راهنمایی نکنید خانم  تو همین سایت تاحالا چتدین نفر تاپیک زدن ک شوهرشون خرش از پل گذشت بع ...

منم چون خیلی دیدم میترسم نمیتونم راحت اعتماد کنم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس برو بهش بگو از چشمات دارم میخونم که میخوای 6دونگ خونرو به نام من کنی 😉😀 البته من راضی نیس ...

واقعا سخته برام چون شوهرم خیلی خوبه هرچی خواستم ن نگفته هرچی میخوام یکبار بگم انجام میده ولی تو این مسائل خیلی حسابگره میدونم سخت اینکارو میکنه 

جطلاتو نفروش اصلاااا عزیزم خونه هم نخواه😊🌺

نمیشه شرایطشو ندارم هی میگه خونه بخریم هی حساب طلاهارو میکنه منم نمیشه بگم نمیفروشم ولی میخوام به اسم منم بزنه 

اگه از زندگیتون مطمئن نیستید 3 دونگ و بگیر

مطمئن هستم البته بعدا نمیدونم چی میشه خیلیارو دیدم تا خونه دار شدن مرد عوض شده واسه همین میترسم 

قبل از فروختن طلا با خنده بگو بشرطی میفروشمش سه دونگش بنامم کنی میتونی عکس العملش اونموقع ببینی و تص ...

خب میدونه شوخی نیستو دارم حرف دلمو میزنم 

با این وضع گرونی چطور ممکنه شایدم بتونه من نمیدونم ...‌

منم میدونم نمیتونه چون قصد عوض کردن ماشینم داره هرروز میگه فلان ماشینو باید بخرم هرروز یه چیز جدید میاد تو ذهنش بااین اوضاع نمیتونه پس بده مطمئنم واسه همین میخوام بگم خونه رو به اسمم بزنه 

خودتو لوس کن با بچه بازی حرفتو بگو اخه طلاهامو دوس دارم چی به من میرسه خونه که مال خودت میشه ...

الانم هی خودمو ناراحت نشون میدم میگم طلاهام حیفه دیگه نمیتونیم بخریم ولی فقط میگه میخرم دوباره برات نمیگه خونه هم واسه توام هست خونه رو واسه خودش میدونه چیزی نگفته ها ولی میشناسنش

روراست بهشون بگو که منم باید رسما و قانونا شریک باشم در خونه😊🌺حالا نگو سه دانگ بگو میخوام قانونا و ...

از عکس العملش میترسم ک جبهه بگیره یا بگه باشه ولی بفروشم بزنه زیرش بعدا بگه میخرم برات