2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم بگم خونه رو به اسمم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 111 پست
از عکس العملش میترسم ک جبهه بگیره یا بگه باشه ولی بفروشم بزنه زیرش بعدا بگه میخرم برات 

کاملا حق با شماست واسه همین میگم طلاهاتو نفروش عزیزم😊هیچ قانونی وجود نداره شمارو مجبور کنه بفروشی واسه خونه😘

کاملا حق با شماست واسه همین میگم طلاهاتو نفروش عزیزم😊هیچ قانونی وجود نداره شمارو مجبور کنه بفروشی و ...

یبار ک عقد بودیم داشتیم راجب فروختن و این چیزا حرف میزدیم بحث پیش اومد شوهرم گفت اگه فردا پس فردا من لازم داشته باشم تو بگی نمیدم این چطور زندگیه باید ببخشید برینی توش ک حساب کتاب داره بحث شبیه همین موضوع واسه یکی از دخترخاله هام بود ک منم گفتم آره معامله ک نیست من بفروشم تو حتما باید به نامم بزنی باید خودت از روی عشق و علاقه اینکارو کنی ن اینکه من بگم اینطور ارزش داره اون زندگی ولی واسه دوسال پیشه این بحث بعید میدونم یادش مونده باشه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم هی خودمو ناراحت نشون میدم میگم طلاهام حیفه دیگه نمیتونیم بخریم ولی فقط میگه میخرم دوباره برات ...

كاش حداقل يك تعارف ميكرد آدم دلش خوش ميشد 

استارتر همسرتون از اين أخلاقها نداره سوپرايزت كنه يكدفعه كلا بزنه به نامت

چرا چی شد میشه بگی 

قبول نکرد گفت این طلا ها رم خودم خریدم برات پول خودمه.پول خودم رو میخوای بدی به خودم تا خونه به اسمت بزنم؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
سلام ميتوني بگي من دارم طلا جمع ميكنم كه يك خونه كوچيك خودم بخرم واسه آيندمون اگر ميخواهي يكدفعه يك ...

آخه حرفشو زدیم نمیشه ولی چندبار به شوخی گفتم طلاهامو بفروشم یه ماشین خوب بخرم نمیدم دستت وقتی تو ماشینو واسم نمیذاری بهش فهموندم طلا مال منه حتی یکبار عقد بودم یکی از دستبندام دست مامانم بود گم شد البته پیداش کرد ولی هنوز دنبالش بودیم مامانم هی ناراحت بود میگفت پیدا نشد برات میخرم شوهرم گفت بهش بگو فدای سرت منکه چیزی نگفتم منم گفتم نبایدم بگی مگه مال توعه طلای خودمه ولی الان مطمئنم داره به 6دنگ خونه واسه خودش فکر میکنه 

كاش حداقل يك تعارف ميكرد آدم دلش خوش ميشد  استارتر همسرتون از اين أخلاقها نداره سوپرايزت كنه ي ...

همیشه مناسبتا سوپرایزم میکنه ولی الان واسه خونه نمیکنه پارسال خونه گرفتیم به اسم من بود قرارداد البته تو عمل انجام شده قرار گرفت وگرنه نمیزد امسال من سقط کرده بودم تو جا بودم حتی تعارفم نکرد من نفهمیدم کی رفت قرارداد بست واسه همین باید باهاش حرف بزنم ن اینکه رو حدس و گمان پیش برم 

قبول نکرد گفت این طلا ها رم خودم خریدم برات پول خودمه.پول خودم رو میخوای بدی به خودم تا خونه به اسمت ...

میگفتی مگه من بانکم ک روم سرمایه گذاری کردی اونا مال منه 

طلاهاتو تو عقد خریده بود یا بعد از عروسی 

ما خونه نداریم ولی قصد خرید داریم  اوائل ازش خواستم نصف نصف  الان گفتم در صورتی بچه دار ...

خودتم چیزی دادی مثلا طلا یا پس انداز 

همیشه مناسبتا سوپرایزم میکنه ولی الان واسه خونه نمیکنه پارسال خونه گرفتیم به اسم من بود قرارداد البت ...

خوب پس با اين تفاسير تو فكرشه انجام نده

بگو منم ميخوام خونه بخرم ملك خيلي ارزش منده تو پولت رو بزار رو پول من باهم بخريم 

خوب پس با اين تفاسير تو فكرشه انجام نده بگو منم ميخوام خونه بخرم ملك خيلي ارزش منده تو پولت رو بزار ...

آره حتما باید باهاش حرف بزنم ولی میدونم اگه قبول کنه میگه پس دیگه برات طلا نمیخرم و از این به بعد خیلی سخت پول بهم میده و یجورایی عوض میشه اما بازم میگم خونه ارزشش بیشتره بعدا میتونم با حرف و محبت نظرشو عوض کنم 

خودتم چیزی دادی مثلا طلا یا پس انداز 

طلا زیاد ندارم.پس اندازم قابل عرض نیست.ولی بابام 10 تومنی گذاشت رو پول رهنمون

ولی رووم نمیشه ک کل خونه ب نامم کنه.خودخواهیه فکر کنم.چون کار هم نمیکنم