2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم بگم خونه رو به اسمم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 111 پست
توی زندگی دنبال منم من نباش ... من ازاین طلاها خیلی فروختم وچشم داشتی هم به مال واموال ندارم .طلاها ...

اشتباه راهنمایی نکنید خانم  تو همین سایت تاحالا چتدین نفر تاپیک زدن ک شوهرشون خرش از پل گذشت بعدش چجور اس و پاس شدن خانم بدبخت  بنظرم اگه طلا میده باید بزنه به نامش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی زندگی دنبال منم من نباش ... من ازاین طلاها خیلی فروختم وچشم داشتی هم به مال واموال ندارم .طلاها ...

من نمیتونم چون میترسم چیزی شه اگه سهمی داشته باشم نمیتونه خیلی کارارو بکنه من معتقدم مرد هرچی بیشتر داشته باشه بیشتر از زندگی فاصله میگیره و خودشو بالاتر میدونه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
عزیزم آدم به فردای خودشم اعتماد نداره منم واسه این زندگی دارم تلاش میکنم خدا میدونه از هیچ چیم کم نم ...

پس برو بهش بگو از چشمات دارم میخونم که میخوای 6دونگ خونرو به نام من کنی 😉😀 البته من راضی نیستم همون 3 دونگ پول طلاهامو بدی کافیه

بگو چجور تو ازمن انتظار اعتماد داری  منم از تو انتظار اعتماددارم  حالا چی میشه سرمایمون مش ...

بهش برمیخوره مطمئنم بعدش میگه باشه دیگه طلا برات نمیخرم نمیخوام اینطور شه

بله منم با نظرت موافقم بخاطر همینه میگم حقشه باید بنامش کنه

قبل از فروختن طلا با خنده بگو بشرطی میفروشمش سه دونگش بنامم کنی میتونی عکس العملش اونموقع ببینی و تصمیم بگیری

من اینجور حساب  کتابا تو زندگی مشترک اصن تو کتم نمیره امضا گرفتن و شرط گذاشتن 😓😓😓😓 بستگی ب ...

آخه اونا هم واسه ما خیلی شرطو شروط گذاشتن میخواستم پشتوانه داشته باشم