2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم بگم خونه رو به اسمم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 111 پست

دوستانيكه ميگن تو زندگي دو دوتا چهارتا نيابد باشه و زن و شوهر اين حرفارو ندارن چطور مردا نميان خودشون بگن عزيزم خونه رو ميزنم به نامت منو تو نداريم ، عزيزم شما كه از اولش با حساب كتاب راحت جلو رفتي الانم حتماً لم شوهرت دستته برات راحتتره گفتنش چون از اول اينجوري بودين 

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
عزیزم پول سه دانگ خونه با پول طلاها یکی میشه؟ من نمیدونم شهر شما هزینه خونه چقدر میشه ولی اگه یکی نی ...

خب نمیشه بگم دقیقا اندازه همون به اسمم بزن زیر 3دنگ اصلا ارزش گفتن نداره 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانيكه ميگن تو زندگي دو دوتا چهارتا نيابد باشه و زن و شوهر اين حرفارو ندارن چطور مردا نميان خودشو ...

دقیقا همینطوره توقع دارن زن همه جوره درک کنه پس انداز و طلاهاشو بده واسه کار مردش ولی موقع خرید ک میشه زن هیچکارس بعضیا همچین فکری دارن ولی من نمیتونم قبول کنم 

چرا عزیزم بی ارزش که نیس اندازه پول طلا هاتون ارزش ملک هم تورم میخوره رشد میکنه بگو عزیزم

یعنی من هیچ سهمی تو این زندگی ندارم باید دقیقا به اندازه طلاها خونه به نامم بشه 

یعنی من هیچ سهمی تو این زندگی ندارم باید دقیقا به اندازه طلاها خونه به نامم بشه 

نه عزیزم با توصیفی که از همسرتون داشتید این راه حل بهتری س که به نتیجه برسید -حرف بی منطقی نمیزنید و نمیتونه نپذیره ولی اگه بگید سه دنگ شاید بهونه بیاره و از زیرش در بره -شما هم سعی کنید از یه راهی وارد شوید که به حداقل خواسته تون برسید😘😘😘

نه عزیزم با توصیفی که از همسرتون داشتید این راه حل بهتری س که به نتیجه برسید -حرف بی منطقی نمیزنید و ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی 😍😍😘😘