سلام. من 2 سال پیش ک قیمت طلا گرمی 100وخورده ای بود 20 تومن طلا خریدم البته عقد بودم و 10 تومن باید برام میخریدن از اول حرف زدیم 3 تومنم خودم طلا داشتم از مجردی بقیه هم بمناسبت های مختلف برام خرید شوهرم مثه عیدا و تولدم و این چیزا قبل از عروسی امضا گرفتم از خودشو باباش ک فلان تومن طلا به تاریخ فلان و لیست تموم وسیله ها مال منه الان یه سال و 4 ماهه عروسی کردم شوهرم میگه طلا بفروشیم بذارم روش خونه بخریم الان حساب کردیم حدود 40 تومن شایدم بیشتر شه طلاهام شایدم 50 تومنی بشه چون تو این مدتی ک عروسی کردم بازم برام خریده مثلا تولدم دوماه پیش بود یه دستبند گرفت 2300 پارسال ک بحث خونه و فروش طلا شد گفت ماهی 500 میدم بذار کنار طلاهاتو باهاش بخر منظورش این بود ک خونه مال منه طلاتو میدم ولی میدونم نمیتونه بده و یه ماه میده و 3 ماه نمیده و هیچوقت طلاهام برنمیگرده همشم کادوی عروسیم بوده اونطور نبوده بگم تو زندگی خریده و پس انداز کرده واسه خونه حالا میخوایم جدی بریم دنبال خرید خونه ولی میدونم همچین نظری داره و خونوادشم مطمئنم پرش میکنن ک به اسم خودت کنی میخوام قبل از فروش طلا باهاش حرف بزنم ک باید حداقل 3 دانگ خونه به اسم من باشه ولی نمیدونم چطور بگم ک ناراحت نشه فکرکنه دارم معامله میکنم یا بهش اعتماد ندارم لطفا اگه راهی دارین بگین
دوستانيكه ميگن تو زندگي دو دوتا چهارتا نيابد باشه و زن و شوهر اين حرفارو ندارن چطور مردا نميان خودشون بگن عزيزم خونه رو ميزنم به نامت منو تو نداريم ، عزيزم شما كه از اولش با حساب كتاب راحت جلو رفتي الانم حتماً لم شوهرت دستته برات راحتتره گفتنش چون از اول اينجوري بودين
دوستانيكه ميگن تو زندگي دو دوتا چهارتا نيابد باشه و زن و شوهر اين حرفارو ندارن چطور مردا نميان خودشو ...
دقیقا همینطوره توقع دارن زن همه جوره درک کنه پس انداز و طلاهاشو بده واسه کار مردش ولی موقع خرید ک میشه زن هیچکارس بعضیا همچین فکری دارن ولی من نمیتونم قبول کنم
یعنی من هیچ سهمی تو این زندگی ندارم باید دقیقا به اندازه طلاها خونه به نامم بشه
نه عزیزم با توصیفی که از همسرتون داشتید این راه حل بهتری س که به نتیجه برسید -حرف بی منطقی نمیزنید و نمیتونه نپذیره ولی اگه بگید سه دنگ شاید بهونه بیاره و از زیرش در بره -شما هم سعی کنید از یه راهی وارد شوید که به حداقل خواسته تون برسید😘😘😘