2777
2789

سلام. من 2 سال پیش ک قیمت طلا گرمی 100وخورده ای بود 20 تومن طلا خریدم البته عقد بودم و 10 تومن باید برام میخریدن از اول حرف زدیم 3 تومنم خودم طلا داشتم از مجردی بقیه هم بمناسبت های مختلف برام خرید شوهرم مثه عیدا و تولدم و این چیزا قبل از عروسی امضا گرفتم از خودشو باباش ک فلان تومن طلا به تاریخ فلان و لیست تموم وسیله ها مال منه الان یه سال و 4 ماهه عروسی کردم شوهرم میگه طلا بفروشیم بذارم روش خونه بخریم الان حساب کردیم حدود 40 تومن شایدم بیشتر شه طلاهام شایدم 50 تومنی بشه چون تو این مدتی ک عروسی کردم بازم برام خریده مثلا تولدم دوماه پیش بود یه دستبند گرفت 2300 پارسال ک بحث خونه و فروش طلا شد گفت ماهی 500 میدم بذار کنار طلاهاتو باهاش بخر منظورش این بود ک خونه مال منه طلاتو میدم ولی میدونم نمیتونه بده و یه ماه میده و 3 ماه نمیده و هیچوقت طلاهام برنمیگرده همشم کادوی عروسیم بوده اونطور نبوده بگم تو زندگی خریده و پس انداز کرده واسه خونه حالا میخوایم جدی بریم دنبال خرید خونه ولی میدونم همچین نظری داره و خونوادشم مطمئنم پرش میکنن ک به اسم خودت کنی میخوام قبل از فروش طلا باهاش حرف بزنم ک باید حداقل 3 دانگ خونه به اسم من باشه ولی نمیدونم چطور بگم ک ناراحت نشه فکرکنه دارم معامله میکنم یا بهش اعتماد ندارم لطفا اگه راهی دارین بگین 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

درمان لاغری مفرط وکم اشتهایی باپودر گیاهی رویال

اگرراهای زیادی رابرای درمان لاغری خودطی کردید نتیجه نگرفتید

. به ما اعتماد کنید  

پودر افزایش وزن واشتها رویال

کاملا گیاهی وبدون عوارض 

تهیه شده از جوانه گندم جو عصاره مالت 

قیمت فقط ۵۰ تومان 

ارسال رایگان به سراسر کشور

09108003055

پیج اینستاگرام frosh.daro.chaghi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا این مشکلو دارم  فقط میدونم باید بازبون خوش رامش کنی اصلا داد و بیداد نکنی  ک اشت ...

منم میخوام با آرامش بگم و اگه نکرد طلا نفروشم ولی نمیدونم چطور بگم 

توی زندگی دنبال منم من نباش ...

من ازاین طلاها خیلی فروختم وچشم داشتی هم به مال واموال ندارم .طلاهای مجردیم وکادوهای خانواده خودمم که بهم داده بودن فروختم ولی دنبال هیچ چیزنیستم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بهتره تو زندگی این حرفا نباشه و خیلی حسابگر و دو دوتا چهار تایی نباشید ...

عزیزم آدم به فردای خودشم اعتماد نداره منم واسه این زندگی دارم تلاش میکنم خدا میدونه از هیچ چیم کم نمیذارم ولی میخوام منم سهمی داشته باشم