بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واااا دوستت ديوونس؟؟؟اي دختره ك فرستادي خيلي نازع از خداش باشه اين شكلي باشه،من بودم ميريدم بهش با خاك يكسانش ميكردم،بگو هركي گفته تو خوشگل تري گ ه خورده از خداتم باشه اين ريختي باشي،بقيه استوري هارو بزار
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
ببینین اون شبیه راست میگن دوستم نوشته اون ک تو کادره رو بقیه جواب دادن کیکی جوابااینه وچند ...
ببخشید چقدر دوستت بی ادبه که همچین جواباییو با وجود شما باز گذاشته استوری مطمئنی دوستید باهم؟
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین