2777
2789

۳۸۷ روزه که ندارمت🥲🖤

پنجشنبه‌ها برای من همیشه روزهای سختی بودند اما حالا بدون تو هر پنجشنبه مثل کابوسی تلخ می‌گذرد دلتنگی‌ات عمیق‌تر از هر روز دیگر است و جای خالی‌ات در قلبم هر لحظه حس می‌شود نمی‌دانم چطور باید بدون تو ادامه دهم اما قول می‌دهم خاطراتت را همیشه زنده نگه دارم و به یاد تو زندگی کنم

تو برای من فقط همسر نبودی تو نفس بودی وجود بودی عشق بودی پنجشنبه‌ها را به یاد تو با اشک و درد سپری می‌کنم کاش می‌شد یک بار دیگر صدایت را بشنوم دستت را بگیرم و بگویم چقدر دوستت دارم پنجشنبه ات بخیر ماه من🫂🖤

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۰۵۳۰_۲۱۰۲۱۰۱۹۶_o5ga.mp4/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده عزیزم 

آخ که داغ همسر جوون ادمو چقدر تنها می‌کنه🥺💔

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

هعی خیلییی🖤

باز خدارو هزار مرتبه شکر که ازش دو تا پسر یادگاری داری هر وقت دلت برای همسرت تنگ بشه به چشمای دردونه های قشنگت نگاه می‌کنی 

ان‌شاءالله پسرات بزرگ بشن و عصای دستت باشن

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!