2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که

496 بازدید | 51 پست

شب که سرشونو میزارن رو بالش صبح از خواب بیدار میشن .من ۲ ساعت که میخوابم بیدار میشم .هر چقدر هم خسته باشم بازم همینطوریه .دمنوش و بهار نارنج هم جواب نمیده چیکار کنم 😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح سرمو میزارم عصر بیدار میشم

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

عزیزم از اینکه این مورد برات پیش میاد ناراحت نباش سعی کنی ازش ب عنوان یه امتیاز یاد کنی 

یادت باشه هنیشه از فرصت هات استفاده کنی.

الان این یه فرصته برات

مثلا درس بخون 

مطالعه کن 

کاراهای هنری و تجسمی یاد بگیر برو تو کارش.....

,من کاربریمو قطع کردن حالم خرابه نمی تونم بخوابم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من الان کرکره رومیکشم پایین میخوابم تا۱ظهر😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
 ,من کاربریمو قطع کردن حالم خرابه نمی تونم بخوابم

رستاخودتی؟😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

وای اره شوهر من صبحی تا ۱۰ با من خواب بود بعدم عصری از ۳ خوابید تا ۷ البته چون امروز تعطیل بودا اونوقت الان تا سرشو گذاشت رو بالشت خواب رفت😮😮😮😮

اینا چیکار میکنن.من والا تا مخم خسته بشه یه ۲۴ ساعتی طول میکشه

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

استارترکسایی ک خواب کافی وعمیق ندارن عمرشون کوتاه میشه دیگ خوددانی