2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 51 پست
اگه اینجوریه من فکر کنم سال دیگه میمیرم  چندین ساله مثل آدم نخوابیدم دوسالی هم میشه که نیم ساع ...

عوض من مثل ی خرس میخوابم الان بخوابم۱ظهرپامیشم،عمرم طولانی طولانی میشه😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات جوری بود ک فکرکردم رستایی،حالاچراترکیدی من شمارونمیشناسم 

تو یه سوءتفاهم بدبختیم اینجاست که نمی تونم عکس اپلود کنم تا بفهمن من دروغ نمیگم

برو آخرین تاپیک شیمپک رو بخوون متوجه میشی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه زمانی دختر خونه که بودم توپ بغلم میترکید بیدار نمیشدم به خوش خواب معروف بودم  الان انقدر دا ...

از برکات ازدواجه واسه خانمهاست عزیزم

نمیدونم دخترها چرا شوهر میکنن اصلا !!؟؟😬😠

استارتر عزیز ، شب قبل از خواب شیر گرم بخور.  قرص آهن هم همیشه بخور.  من تازه یکماهه خوابم ...

گلم گفتی قرص اهن یادم افتاد یکسال پیش دکتر قرص اهن برام نوشت گرفتمش اما از ترس اینکه اشتهامو زیاد نکنه شروعش نکردم

چجوری توروخدا بگو الان همه فکر می کنن من دروغگوام😔😔😔😔😭😭😭😭😭

یه تاپیک بزن بگو نی نی یار بیا.بعد توش اسم کاربری قبلیتو بگو.که لطفا وصلت کنه.

نی نی یار فردا تا غروب حتما جوابتو میده.

اگه حرف بد زدی قول میگیره بعد وصلت میکنه.

تو یه سوءتفاهم بدبختیم اینجاست که نمی تونم عکس اپلود کنم تا بفهمن من دروغ نمیگم برو آخرین تاپیک ...

راجع ب الودگی جنگله ک😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
یه تاپیک بزن بگو نی نی یار بیا.بعد توش اسم کاربری قبلیتو بگو.که لطفا وصلت کنه. نی نی یار فردا تا غر ...

آهان ممنون😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

منم اون نیمچه خوابی که دارم صبح تا ظهره شبا کلا خواب ندارم خیلی تایم خوابم بده

من یک پاشم ی چی میخورم بعدبازمیخوابم😂😂😂😂

راجع ب الودگی جنگله ک😂😂😂

آخرین پست ها چت من و کاربر میی تو