2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 51 پست
آخرین پست ها چت من و کاربر میی تو

فضولیموبرانگیختی اگ گذاشتی بخوابم عمرم طولانی شه😂😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
فضولیموبرانگیختی اگ گذاشتی بخوابم عمرم طولانی شه😂😂😂😂

عزیزمممم😂😂😂😂😂😘😘😘😘

ببخشید شرمنده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم😂😂😂😂😂😘😘😘😘 ببخشید شرمنده

فداتشم دوستم شوخی کردم خوندم پیاماتونو،دوتاکاربر سر یه موضوعی بحث کردن بین خودشون بوده هرچی بوده حالاحق باهرکی ک هست توهینیم ک نشده نی نی یار چرا شماروقطع دسترسی کرده؟!!!!!عجیبه ها!!!

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
گلم گفتی قرص اهن یادم افتاد یکسال پیش دکتر قرص اهن برام نوشت گرفتمش اما از ترس اینکه اشتهامو زیاد نک ...

نه عزیزم خیلی اشتباه میکنی ، قرص آهن برای ما خانوما واقعا لازمه.  والا من که اشتهام زیاد نشده.  حتما حتما شروع کن و بخور.