2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 51 پست

یه زمانی دختر خونه که بودم توپ بغلم میترکید بیدار نمیشدم به خوش خواب معروف بودم 

الان انقدر داغونم انقدر بی اعصابم و مشغولیت ذهنی دارم که به زور چهار و پنج صبح میخوابم تا حدود نه یا نه و نیم و لااقل هفته ای سه چهار بار با کابوس های ترسناک از خواب میپرم 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از اینکه این مورد برات پیش میاد ناراحت نباش سعی کنی ازش ب عنوان یه امتیاز یاد کنی  یادت ...

گلم کرخت میشه بدنم توان انجام کاری رو این وقت شب ندارم 

رستاخودتی؟😂😂

نه عزیزم😂😂😂😂

تورو خدا جنجال نکنید khanomeaghaseyed  نام کاربریم بود

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

رستای؟☺

نه جانم نه😂😂😂😂😂

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

نه عزیزم😂😂😂😂 تورو خدا جنجال نکنید khanomeaghaseyed  نام کاربریم بود

امضات جوری بود ک فکرکردم رستایی،حالاچراترکیدی من شمارونمیشناسم 

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
استارارکسایی ک خواب کافی وعمیق ندارن عمرشون کوتاه میشه دیگ خوددانی

اگه اینجوریه من فکر کنم سال دیگه میمیرم 

چندین ساله مثل آدم نخوابیدم دوسالی هم میشه که نیم ساعتی ی بار بیدار میشم

به نی نی یار پیام بده وصلش میکنه.منم قطع شده بودم

چجوری توروخدا بگو الان همه فکر می کنن من دروغگوام😔😔😔😔😭😭😭😭😭

من همیشه تو این قضیه ب مردا مخصوصا شوهرم حسودیم میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

استارتر عزیز ، شب قبل از خواب شیر گرم بخور.  قرص آهن هم همیشه بخور.  من تازه یکماهه خوابم تنظیم شده ، اینارو خوردم بهتر شد خوابم.  گوشیتم دور از خودت بزار ، من امروز ظهر خیییلی خوابیدم الان خوابم نمیاد و گر نه تا یک و نیم دیگه میخابم.