2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم همراه با ميكرونيدلينگ براي فرورفتگي جوش و صاف و يكدست شدن پوست. حدود ١ ميليون هزينه كردم. ماه اول كه صورت باد داره و زخيم عميق برميداره و راحت نميشه خوابيد. بعد از اون پوست ريزش پيدا ميكنه و پوست زيري كه نازكتر و صافتره معلوم ميشه و اون موقع خيلي خوشحالي كه سابسيژن كار خودشو كرده و براي هميشه راحت شدي. اما اينطور نيست بعد از چند وقت كه باد صورت ميخوابه همه فرورفتگي ها نمايان ميشه و پوست حالت عادي برميگرده. تازه برعكس چيزي كه دكترا ميگن پوست كلاژن سازي ميكنه ، اين نكته رو نميگن كه همه پوست ها قابليت كلاژن سازي رو ندارن. چون اصلا پروسه آسوني نيست كلاژن سازي. من كه پوستم افتادگي پيدا كرده و به خاطره اون سوزنه تيزي كه زيره پوستم انداختن يه قسمت هاييش وقتي ميخندم فرو ميره ، انگار فلج شده باشه. اصلا پيشنهاد نميكنم مثل ليزره كه پوست و غلفتي ميكنه و تاثيري ام نداره