2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

98 بازدید | 10 پست

من از روز یازده پریودی از کیت استفاده کردم و خط دومش کمرنگ می افتاد روز سیزده پریود رفتم سونوی فولیکول گفتن یه فولیکول غالب ۱۳ سانتی داری.تا روز چهارده پریودی اون خط کمرنگ رو کیتم می افتاد اما روز پونزده و شانزده فقط یک خط افتاد.یعنی تخمکگذاریم انجام شده؟کسی تجربه افتادن خط کمرنگ رو تو پرسه تخمک گذاری داره؟

منم فولی خوب داشتم تو سونو روز ۱۶ سیکلم الان روز ۱۹ هستم ولی کیتم خطش کمرنگه هنوز که هنوزه باید فولیم تا الان آزاد شده باشه دیگه ولی کیت همچنان خطش کمرنگه 

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فولی خوب داشتم تو سونو روز ۱۶ سیکلم الان روز ۱۹ هستم ولی کیتم خطش کمرنگه هنوز که هنوزه باید فولی ...

چند بود فولی روز 16؟ اگه سونو رفتی به کیت اطمینان نکن 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
چند بود فولی روز 16؟ اگه سونو رفتی به کیت اطمینان نکن 

روز ۱۶ یه هجده و نیم داشتم یه نوزده و نیم الان روز نوزده هست با توجه به اینکه روزی دو میلی بزرگ میشه الان دیگه طبیعتا بای  از تخمک گذاریم گذشته باشه ولی کیک نشون نمیده

البته من تنبلی تخمدان دارم و دکتر گفته بود برای آزاد سازیش باید آمپول اچ سی جی بزنم ولی من خوردم به تعطیلات و نتونستم بزنم

بنظرم هنوز وقت داری . تا فولیکول رشد کنه . چون روز 13 فولیکول 13 کوچیکه . من این ماه که باردار شدم ر ...

شما چند ماه اقدام کردین؟و بعد چند وقت حاملگی رو متوجه شدین و با چه روشی؟من اولبن ماه اقداممه.نمیدونم دوبارا باید واسه این ماه ادامه بدم ب اقدام یا نه و دیگه تخمک گذاریم گذشته

شما چند ماه اقدام کردین؟و بعد چند وقت حاملگی رو متوجه شدین و با چه روشی؟من اولبن ماه اقداممه.نمیدونم ...

من تنبلی تخمدان داشتم 6 ماه تو اقدام بودم . واسه بارداری فولیکول باید بالای 20 برسه . دوزی دو میل هم رشد میکنه .شما 18_19 دوره تون احتمالا تخمکگذاریتونه . تا 13 رشد کنه و بالای 20 برسه 

من دو روز بعد تاخیر پریود بیبی چک زدم . 

شما دوره هاتون چند روزه است؟ 

من تنبلی تخمدان داشتم 6 ماه تو اقدام بودم . واسه بارداری فولیکول باید بالای 20 برسه . دوزی دو میل هم ...

شما با وجود تنبلی دوره هاتون منظم بود؟یا با دارو منظم میشد؟

شما با وجود تنبلی دوره هاتون منظم بود؟یا با دارو منظم میشد؟

بله پریودام منظم بود . تخمک آزاد میشد چون ترشحات تخمک گذاری داشتم ولی فولی ها ریز بودن و کیفیت نداشتن . لتروزول خوردم . رشد کرد فولی .