بیبی خرابه، یکی دیگه بزار، منتظریم دوباره عکس بزار
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
منفیه بی بی چک های این سری مدیکور همشون اول هاله میافته بعد از نیم ساعت ناپدید میشه این یعنی منفیه ولی اگه خط پرنگ افتاد یعنی مثبته برای من این ماه و چند تا از دوستام همین جور شد
من چهار روز از موعدم گذشته بی بی چکم ک میذارم هربار یجوره چی کار کنم 😥😥😥😥
برو از بده برا منم دعا کن مامان خانوم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
منفیه بی بی چک های این سری مدیکور همشون اول هاله میافته بعد از نیم ساعت ناپدید میشه این یعنی منفیه و ...
نه من چند تا مدیکور قطره چکونی زدم قبلا منفی باشه نشون نمیده که