2777
2789
همون روز پریودی زدم

اها من روز اول پریودی زدم ازشما کمتر بود خطش اما بعد چهارروز تیره تر شد نمیدونم باردارم یا ن دعا کنین برام 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی زدی؟؟؟این ماه بود؟؟؟

نه ماه های قبل 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

فک کنم ادرار زیادی ریختی توش 

ققط سه قطره کافیه زیادم بریزی رنگش پخش میشه انگار

یه بار دیگ بزن تی باید حداقل یه خط کمرنگ صورتی داشته باشه

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
[QUOTE=69497126]اگ یه خط کمرنگم باشه قبوله[/QUOTEتا شنبه برم آز بدم برام دعا کنین دوستان خیلی منتظر ...

انشالله ک خوشحال بشی... ولی بنظرمن بی بی چک قبوله , آزمایش دیگ واسه اینکه مطماشی 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
حتما عزیزم . بچه های دوم یکم لوسن دیر میان تو دل مامانا . منم 6 ماه انتظار کشیدم . 

اره ناقلاها😍انشالله صحيح و سالم بياد بغلت

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
نه ماه های قبل  

ماه های قبل فرق میکنه این ماه جدیدا اینجوری شده منم ماه های قبل میزدم اصلاهاله نداشتند ولی این ماه سه تا زدم  هاله میافتاد بعد نیم ساعت ناپدید میشد همه دوستان هم اینجور میگفتن

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
ماه های قبل فرق میکنه این ماه جدیدا اینجوری شده منم ماه های قبل میزدم اصلاهاله نداشتند ولی این ماه س ...

وای یعنی تقلبی شده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

ماه های قبل فرق میکنه این ماه جدیدا اینجوری شده منم ماه های قبل میزدم اصلاهاله نداشتند ولی این ماه س ...

چه مارکی خوبه این ماه بخرم