2777
2789
عنوان

تجربیات یک تازه عروس در مورد جهاز

682 بازدید | 43 پست

بچه ها من تازه ۵ ماهه خونه خودمم این تاپیک رو برای کسایی زدم که عقدن و در حال جهاز خریدن هستن میخواستم بگم که هر کس سبک زندگی خودشو داره به حرف این و اون گوش ندید که این زیاده اون کمه وای ظرف کم بخر استفاده نمیشه ،اونا به توجه به سبک زندگی خودشون دارن این حرفو میزنن شما با توجه به نیاز خودتون بخرید

والا هر کی به من رسید هی گفت طرف نخری ها همه چی دست نخورده میمونه تو کابینت اینو نخر اونو نخر از طرفی من تو این ۵ ماه دائم مهمون داشتم و کمبود ظرف و ظروف و خیلی چیزها رو واقعا حس میکنم و شانس ما یکدفعه قیمت همه چیز دوبرابر شده الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی زیاد بخرن😆

من دو دست چینی گرفتم هر کدوم ۸۰۰تومن سرویسش دوسال پیش سه دستم ارکوپال فقط یه دست ارکوپالم تو دستن بقیه استفاده نمیشن تو این گرونیا هیچکس مهمونی بیست نفره نمیده بنظر من دو دست سرویس کافیه بیشتر اضافه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

کلا تو زندگی نباید به حرف های بی منطق توجه کرد و چیزی که به سبک خود ادم میخوره رو انجام داد نه فقط جهاز 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
وا ینی میگی هرچی بیشتر رخریم بهتره ؟؟ منکه موافق نیستم  خیلی از وسایل واقعا اضافیه

نمیگم هر چی بیشتر بهری بهتری با توجه به نیازت بخر یکی سالی یکبار مهمون نداره یکی هفته ای دوبار مهمون داره هر کسی به نیاز و سبک زندگی خودش نگاه کنه و خرید کنه یکی مهمون شب خواب داره رختخپاب ببشتر نیاز داره یکی نداره برای هر کسی نمیشه یک مسخه رو پیچید

والا هر کی به من رسید هی گفت طرف نخری ها همه چی دست نخورده میمونه تو کابینت اینو نخر اونو نخر از طرف ...

خب برا مهمون که حتما باید بگیری.من یه ۱۸ نفره برا مهمون گرفتم دو دستم پارچ و لیوان مهمون.یه ۶ نفره دم دستی و یه دست پارچ و لیوان دم دستی.دوستام کمتر گرفتن

منم٩ماهه ازدواج كردم

خيليا بهم گفتن ماشين ظرفشويي نخر تازه ٢نفرين

ساندويچ ساز نخر

مايكروويو داري چرا توستر ميخري

ولي من همشو خريدم شاايد بعضياشون الان روو دستم بااد كرده باشه ولي پشيمون نيستم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یعنی میگی زیاد بخرن😆 من دو دست چینی گرفتم هر کدوم ۸۰۰تومن سرویسش دوسال پیش سه دستم ارکوپال فقط یه ...

من نگفتن کسی زیاد بخره میگم به نوع نیاز و سبک زندگی دقت کنیم مطابق اون خرید کنیم یکی هفته ای دوبار مهمون داره یکی سالی یکبار نداره خوب نوع خرید اون دو نفر فرق داره من سرویس دم دستیمو دوازده نفره خریدم که خیلی استباه برای من حداقل باید بیست چهار نفره میخریدم

یعنی میگی زیاد بخرن😆 من دو دست چینی گرفتم هر کدوم ۸۰۰تومن سرویسش دوسال پیش سه دستم ارکوپال فقط یه ...

ببین بستگی به همون سبک و خانواده داره 

دوست من فقط خواهراش و پدر و مادرشو بخواد دعوت کنه خونه ش 20 نفر میشن