2777
2789
عنوان

تجربیات یک تازه عروس در مورد جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 43 پست
نمیگم هر چی بیشتر بهری بهتری با توجه به نیازت بخر یکی سالی یکبار مهمون نداره یکی هفته ای دوبار مهمون ...

آره من ٣ دست لحاف تشك داشتم موقعي كه تو شهر خودمون بوديم اصلا استفاده نميشد چون مهمون شب نداشتيم خودمونم رو تخت ميخوابيديم اونا بلااستفاده بودن اما از وقتي اومدم شهرستان ديگه  ٨ دست خريدم ١٠ -١٢ تا هم پتو گلبافت خريدم و بالش. الان مهمون مياد خيالم راحته قبلا استرس مهمون شب داشتم😓

من نگفتن کسی زیاد بخره میگم به نوع نیاز و سبک زندگی دقت کنیم مطابق اون خرید کنیم یکی هفته ای دوبار م ...

خب اشتباه میکنی عزیزم ک این همه مهمون با هم دعوت میکنی خودتم خسته میشی یه خانواده یه خانواده دعوت کن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی به همون سبک و خانواده داره  دوست من فقط خواهراش و پدر و مادرشو بخواد دعوت کنه خونه ...

خب کمترم میشه دعوت کرد عزیزم حتما ک نباید همه رو با هم دعوت کرد بعدشم خونه ها الانی بیشترشون کوچکن بیشتر از ده نفر ادم احساس خفگی میکنه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

مثلا همه به من گفتن جارو شارژی نخر انقدر بد گفتن نخریدم ولی واقعا الان اذیتم که حتی برای یک تیکه جارو زدن هم باید جارو برقی سنگین رو بردارم بیارم کمرم درد میگیره واقعا خواهرم گرفت و الان میبینم چقدر راحته

منم ظرف برا مهمون ۲۴ نفره خریدم برا دم دست ۱۲ نفره .‌ولی تا حالا مشکلی نداشتم‌ چون زیاد مهمون ندارم‌ اما از خریدن یه سری وسایل برقی اضافه پشیمونم فقط جا میگیرن اصلا استفاده نمیکنم

خب اشتباه میکنی عزیزم ک این همه مهمون با هم دعوت میکنی خودتم خسته میشی یه خانواده یه خانواده دعوت کن

من دوست دارم خانوادم و دوستام دور همی کنار هم باشیم سبک زندگیمون اینه اونا هم اینجوری دعوت میکنن و کلا اینجور دور همی دوست داریم اصلا بحث همبنه سبک زندگی ها فرق میکنه ممکنه نسخه ای که کس دیگه ای داره میپیچه به درد زندگی ما نخوره نگاه کنیم ببینیم چی به دردزندگی ما میخوره همونها رو بخریم

والا من اسکل اون موقع گفتن سرویس چینی خوب بگیر این زرین و مقصود اینا سنگین هستن. یک سرویس چینی 18 نفره آلمانی خریدم 4 سال پیش 4 میلیون پول دادم. الان اینقد فحش خودم میدم جرات نمیکنم جلو کسی بزارم بس که گرونه. قبل از عیدی رفتم چینی زرین 24 نفره خریدم از این مدل گردها نه مربعی. 800 تومن هم پول دادم اصلا هم سنگین نیس. تا الان هم یک بشقابش تو مهمونی برام لب پر کردن ولی دیگه دلم نمیسوزه

..توخانواده های ما تازه عروس و دامادا تا یکسال کلا مهمونی ندارن جز پدر و مادرشون...مخصوصا که الان رفت و آمدا کمتر از قبل شده یه مهمونی 30.20نفره رو هم میبریم رستوران.من هجده نفره برامهمونی دارم.تا حالا همون شش تاشو باز کردم و استفاده

من دوست دارم خانوادم و دوستام دور همی کنار هم باشیم سبک زندگیمون اینه اونا هم اینجوری دعوت میکنن و ک ...

خب اینجوری بودین همون اول میبایست فکرشو کنی عزیزم الانم طوری نشده برو اضاف بخر خدا کنه ادم پول داشته باشه مهمونی بده ظرفشم میاد 

باور کن منم باید همین کارو میکردم اشتباه کردم

بخدا همینا خیلیم خوبن خیلیا بهم گفتن نگیر گفتم یکی شاید خوشش از رفت امد نیاد یکی دوس داره رفت و امد کنه ب حرفه هیچ کس گوش ندادم لج کردم گفتم باید همینا باشه طرز زندگی بقیه بامن فرق داره 

..توخانواده های ما تازه عروس و دامادا تا یکسال کلا مهمونی ندارن جز پدر و مادرشون...مخصوصا که الان رف ...

بنظر من رستوران فکر خوبیه ادم خسته ام نمیشه وقتی میخاد مهمونی بزرگ بده

من خونمم بزرگه واقعا تعداد ریاد اصلا به چشم نمیاد خانواده خودم و سوهرم جمع میشن یک دفعه میبینم بیست ...

چند دست ظرف گرفتی؟