2777
2789
عنوان

تجربیات یک تازه عروس در مورد جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 43 پست
من دوست دارم خانوادم و دوستام دور همی کنار هم باشیم سبک زندگیمون اینه اونا هم اینجوری دعوت میکنن و ک ...

اره دقیقا مام مجبوریم هروقت دعوت میکنیم باهم دعوت کنیم چون اوتام همینجوری دعوت میکنم منم چون دیدم پرجمعیتن فقط ظرف خریدم همشم موقع مهمونیا ازتوکارتن درمیارم بازمیازارمشون توکارتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری بودین همون اول میبایست فکرشو کنی عزیزم الانم طوری نشده برو اضاف بخر خدا کنه ادم پول داشته ...

دارم کم کم اصافه میکنم ولی  خوب خیلی چیزها عین هم دیگه گیر نمیاد ست ها بهم میخوره اگر اون موقع جهاز همه چیو با هم میخریدم واقعا الان راحت بودم کاش دوستام کسایی که اون موقع تجربه خانه داری داشتن به جایی که هی بهم بگن نخر میگفتن به اندازه نیاز و مهمون داریت بخر

یا سر همین رختخواب خریدن انقدر که همه میگفتن نخر استفاده نمیشه من به مادر شوهرم هی میگفتم فقط دو دست بده(قرار بود رختخواب ها مادر سوهرم اینها بدن)هی بیچاره میگفت بابا اونها به زندگی خودشون نگاه کردن گفتن به این نگاه نکردن که توو شوهرت کلی فامیل شهرهای دیگه دارید و ممکنه مهمونی که شب بمونه داشته باشید الان میبینم اگر فقط دو دست رختخواب داشتم چقدر فاجعه بود🤦‍♀️اولین باری که مهمون خونمون موند سه نفر بودن😁😁

والا من اسکل اون موقع گفتن سرویس چینی خوب بگیر این زرین و مقصود اینا سنگین هستن. یک سرویس چینی 18 نف ...

منم فکر کنم اخر سر باید همین کارو بکنم برم یک بیست چهار نفره ایرانی بخرم بزارم دم دست خودمو راحت کنم

من تمام چيزايي كه خريدم رو استفاده ميكنم 

وسايل بيخود نخريدم

ب منم ميگفتن ظرف يك دست بخر هي مدل جديد مياد حالا كي مياد خونه تا عروس داماد

ولي من ي سرويس ١٢نفره جدا برا مهمون گرفتم خيلي هم استفاده شد

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
مهمونی بالای 12نفر یکبارمصرف فقط 

من راستش دوست ندارم یکبار مصرف استفاده کنم سلیقس دیگه ،البته شاید چون تازه عروسم ممکنه هشت نه سال دیگه برام مهم نباشه،ولی خوب اینها شخصیه دیگه یکی دوست داره استفاده کنه یکی نه

والا من اسکل اون موقع گفتن سرویس چینی خوب بگیر این زرین و مقصود اینا سنگین هستن. یک سرویس چینی 18 نف ...

اره دوست منم همه چیشو گرون خریده الان هرکی میره خونه ش واویلاس حتی هی تذکر میده مواظب باشین 

خب کمترم میشه دعوت کرد عزیزم حتما ک نباید همه رو با هم دعوت کرد بعدشم خونه ها الانی بیشترشون کوچکن ب ...

اره ولی برای بعضیا نمیشه 

مثلا من خودم دایی هام شهر دیگه ن همیشه هم باهم میان خونه مامانم من اگه بخوام دعوت کنم نمیشه یکیشو امروز دعوت کنم یکیشو فردا که 

یک چیز دیگه یادم اومد من چون فر خریده بودم همه میگفتن ماکرو نخر ولی الان میبینم اگر نداشتم واقعا واویلا بود فر واقعا ببشتر کاربردش کیک و شیرینیه من همه کارهای مربوط به غذا رو بیشتر با ماکرو انجام میدم همین طور یخ زدایی و گرم نگه داشتن غذا و ....

من سرویس مهمونم هیجده نفرس که خارجیه و طرح دار به قول دوستان برای مهمونی های خیلی  خودمونی نمیشه استفاده کرد اشتباهم این بود دم دستی دوازده نفره برداشتم باید بیست چهار نفره برمیداشتم

وااااایییییی،چ دلی داری ،منم بلورمو یسال پیش دودست پیش دست وپیاله و سرویس کارفرماشو هشتصد گرفتم جنس لهستانی خوب ،الان پشیمونم میگم اشغال میگرفتم ک وقتی شکست دلم نسوزه بخدا بی عقلیه ظرف گرون بگیری ظرف هرچی ارزونتر بهتر

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م