بچه ها من تازه ۵ ماهه خونه خودمم این تاپیک رو برای کسایی زدم که عقدن و در حال جهاز خریدن هستن میخواستم بگم که هر کس سبک زندگی خودشو داره به حرف این و اون گوش ندید که این زیاده اون کمه وای ظرف کم بخر استفاده نمیشه ،اونا به توجه به سبک زندگی خودشون دارن این حرفو میزنن شما با توجه به نیاز خودتون بخرید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم کم کم اصافه میکنم ولی خوب خیلی چیزها عین هم دیگه گیر نمیاد ست ها بهم میخوره اگر اون موقع جهاز همه چیو با هم میخریدم واقعا الان راحت بودم کاش دوستام کسایی که اون موقع تجربه خانه داری داشتن به جایی که هی بهم بگن نخر میگفتن به اندازه نیاز و مهمون داریت بخر
یا سر همین رختخواب خریدن انقدر که همه میگفتن نخر استفاده نمیشه من به مادر شوهرم هی میگفتم فقط دو دست بده(قرار بود رختخواب ها مادر سوهرم اینها بدن)هی بیچاره میگفت بابا اونها به زندگی خودشون نگاه کردن گفتن به این نگاه نکردن که توو شوهرت کلی فامیل شهرهای دیگه دارید و ممکنه مهمونی که شب بمونه داشته باشید الان میبینم اگر فقط دو دست رختخواب داشتم چقدر فاجعه بود🤦♀️اولین باری که مهمون خونمون موند سه نفر بودن😁😁
من راستش دوست ندارم یکبار مصرف استفاده کنم سلیقس دیگه ،البته شاید چون تازه عروسم ممکنه هشت نه سال دیگه برام مهم نباشه،ولی خوب اینها شخصیه دیگه یکی دوست داره استفاده کنه یکی نه
یک چیز دیگه یادم اومد من چون فر خریده بودم همه میگفتن ماکرو نخر ولی الان میبینم اگر نداشتم واقعا واویلا بود فر واقعا ببشتر کاربردش کیک و شیرینیه من همه کارهای مربوط به غذا رو بیشتر با ماکرو انجام میدم همین طور یخ زدایی و گرم نگه داشتن غذا و ....
من سرویس مهمونم هیجده نفرس که خارجیه و طرح دار به قول دوستان برای مهمونی های خیلی خودمونی نمیشه استفاده کرد اشتباهم این بود دم دستی دوازده نفره برداشتم باید بیست چهار نفره برمیداشتم