بعد ۳ سال میخوام کنکور بدم...آخرین بار رتبه ام ۲۱ هزار شد....ینی شرکت کنم؟خیلی دودل هستم....و میترسم...ریاضی و فیزیکمم ضعیفه....شوهرم موافق نیس براهمین نمیتونم هزینه کنم....البته هزینه هاهن ب خودی خود سنگین هست...خانه دارهم هستم...کسی تجربه داشته؟
ببین اول صبح که بیدارمیشی یه صبحونه تپل بخورمثلابرنامه امروزموبرات میگم 3ساعت زیست فصل6 2ساعت ریاض ...
خب منم همینجوری برنامه میریزم.ولی بعد میام میبنم ا اینو بلد میستم باید برگردم ی کتاب دیگه و...ایناس ک برناممو میریزه بهم.حالا ازاول مهر میخوام شروع کنم ب امیدخدا
آره قلم چی بهتره.قلم چی بودم.من سال سوم مامانم مریضی سختی گرفت ازدرسام عقب افتادم فیزیک و ریاضی سه ر ...
فیزیک اگه بتونی کتاب گاج نقره ای بخری یاحتی عضوکتابخونه بشی درست میشه وکتاب بگیری درست میشه بعضی کتاباروازکتابخونه میتونی بگیری فقط یه هزینه کوچیک بابت عضویت میگیرن ولی میرزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب منم همینجوری برنامه میریزم.ولی بعد میام میبنم ا اینو بلد میستم باید برگردم ی کتاب دیگه و...ایناس ...
ببین مثلابرای یک فصل زیست من دوروزپیاپی وقت میذارم وروزی هم 3ساعت یه روزخوندن خودکتاب ومفاهیم روزدوم تستاش وتستایی که اشتباه زدی روبرگردنگاه واگه نکته ای میدونی یادت میره توکتاب بنویس بعدیه هفته هم دوباره همون فصل رودوباره بایدمرورکنی