2777
2789
عنوان

کنکور دادن بعدچندسال

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 73 پست
من اوایل راضی نمیشدباچرب زبونی راضیش کردم نمیدونی هفت ماه تموم پدرمودرآوردقشنگ. الان خودش منوبزورمیب ...

ب راضی شدن میس....کاری نداره ک چیکار میخوام بکنم...میگه هرکاری دوست داری بکن ...ولی خب میگه هزینه بیخود نمیدم این یکسال هم رفتم خیاطی حسابی پول پارچه و کلاس داده و رفت و آمدمو..الانم میگه خیاطیتو ادامه بده ینی هما میگن استعدادت توخیاطی بهتره...ولی خودم دوست دارم کنکور بدم ولی هی ناامید میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازمونهای جامع؟؟من میخام از اول مهر شرکت کنم

پارسال رفتم گزینه دوبه برنامش نمیرسیدم صبح زودبیدارمیشدم اخرشب میخوابیدم یعنی قشنگ پوست کلم قلفتی کنده شداخرش نتونستم رتبه خوبی بیارم مطالب عقب میفتادسختارومجبورمیشدم حذف کنم الان که نشستم پای کتابام ودارم پایه رومیبندم میگم چراپولموریختم توچاه؟ولی قلم چی برنامش خوبه همه تعریف میکنن

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
گام من بعد از ۱۰ سال کنکور دادم .۱۰ سال پیش رتبه ام ۳۷۰ بود .امسال رتبه ام شد ۳۲ هزار.مجاز شدم ولی ق ...

جدی؟۳۷۰ چی اوردی ۱۰سال پیش؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پارسال رفتم گزینه دوبه برنامش نمیرسیدم صبح زودبیدارمیشدم اخرشب میخوابیدم یعنی قشنگ پوست کلم قلفتی کن ...

آره قلم چی بهتره.قلم چی بودم.من سال سوم مامانم مریضی سختی گرفت ازدرسام عقب افتادم فیزیک و ریاضی سه رو ضعیفم خییییلیییی بخصوص فیزیک بازم ریاضی رو بلدم.

چ جوری؟بگو؟من رو برنامم عمل نمیکنم😣

ببین اول صبح که بیدارمیشی یه صبحونه تپل بخورمثلابرنامه امروزموبرات میگم

3ساعت زیست فصل6

2ساعت ریاضی تابع

2ساعت شیمی فصل2

1ساعت عربی معلوم ومجهول

1ساعت زبان تست لغات ویک ریدینگ یک کلوزتست

1ساعت دینی درس3

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
ببین اول صبح که بیدارمیشی یه صبحونه تپل بخورمثلابرنامه امروزموبرات میگم 3ساعت زیست فصل6 2ساعت ریاض ...

تا الان چقدرشو مطالعه کردید

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.