2777
2789
عنوان

کنکور دادن بعدچندسال

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 73 پست
آفرین تومیتونی عزیزم حتی اگه شده ایناروروی یه کاغذبزرگ بنویس جلوچشمت باشه تاهرروزیادت بیادبرای چی دا ...

حتما اتاقمو جوشو عوض میکنم....الان توش جو خیاطیه...جو درس و کنکور بش بدم😁

من اینکارارم ندارم😂😂😂فقط آشپزیه...ک منم توهمین تایم انجام میدم ولی خیلیییی خسنه میشم...باید ی سری ...

😂😂😂مال مام همینطوره ولی گاهی که خیلی دیگه هنگ میکنم نمیکشم زنگ میزنم میگم بیادبریم نیم ساعت نمیشه برمیگردیم😂😂😂

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما اتاقمو جوشو عوض میکنم....الان توش جو خیاطیه...جو درس و کنکور بش بدم😁

آفرین عکس یه پزشک یاپرستارم بگیربچسبون تواتاقت که به خودت بگی اگه تلاش کنم منم یه روزی این لباس سفیدوقراره بپوشم😍😍😍

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
آفرین عکس یه پزشک یاپرستارم بگیربچسبون تواتاقت که به خودت بگی اگه تلاش کنم منم یه روزی این لباس سفید ...

میدونی چند شب پیش خواب دیدم ی دوستا راهنماییم ک خیلی داغون بودن دکتر شده وای توخواب داشتم میسوختماااا ازاونروز دوباره جو گرفتتتم...ایشالا تاخوده کنکور ازاین خوابا ببینم

سلام

يه سري كتاب نو و استفاده نشده تجربي و رياضي و بعضي كتاباي انساني دارم كه زير قيمت ميدم

كسي خواست اسم كتابي رو كه ميخواد بگه

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
لستارتر به نظرم خیاطیتو ادامه بده.من اگه عقل داشتم ۳ سال قبل میرفتم کلاس ارایشگری.

خودمم توهمین فکر بودم...هنه هنه میگن خیاطیت عالیه...حتی استادم بین شاگرداش منو نگه میداره کمک دستش یااینکه بهم میگه برامنم چیز بدوزو تعریفمو میکنه ولی ب مول رسیدنش خیلی طولانیه....هرجا رفتم برا کار میگن باید بیای مفتی کار کنی..ی جا تولیدیم رفتم ۸ساعت روزی میرفتم فوقش ۱۰ تومن کارمیکروم انقدر کم میفتاد.

خودمم توهمین فکر بودم...هنه هنه میگن خیاطیت عالیه...حتی استادم بین شاگرداش منو نگه میداره کمک دستش ی ...

چرا نمیری سازمان حمایت از تولید کنندگان.ازشون وام بگیر خودت کسب و کار بنداز.مانتو اداری بدوز بده به. مانتو فروشیا.

اگه پزشکی هم قبول بشی قراره ۷ سال بعد پول بگیری

ب راضی شدن میس....کاری نداره ک چیکار میخوام بکنم...میگه هرکاری دوست داری بکن ...ولی خب میگه هزینه بی ...

کنکور بده عزیزم   تو یه بار زندگی میکنی    پس کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄