بعد ۳ سال میخوام کنکور بدم...آخرین بار رتبه ام ۲۱ هزار شد....ینی شرکت کنم؟خیلی دودل هستم....و میترسم...ریاضی و فیزیکمم ضعیفه....شوهرم موافق نیس براهمین نمیتونم هزینه کنم....البته هزینه هاهن ب خودی خود سنگین هست...خانه دارهم هستم...کسی تجربه داشته؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آفرین عکس یه پزشک یاپرستارم بگیربچسبون تواتاقت که به خودت بگی اگه تلاش کنم منم یه روزی این لباس سفید ...
میدونی چند شب پیش خواب دیدم ی دوستا راهنماییم ک خیلی داغون بودن دکتر شده وای توخواب داشتم میسوختماااا ازاونروز دوباره جو گرفتتتم...ایشالا تاخوده کنکور ازاین خوابا ببینم
لستارتر به نظرم خیاطیتو ادامه بده.من اگه عقل داشتم ۳ سال قبل میرفتم کلاس ارایشگری.
خودمم توهمین فکر بودم...هنه هنه میگن خیاطیت عالیه...حتی استادم بین شاگرداش منو نگه میداره کمک دستش یااینکه بهم میگه برامنم چیز بدوزو تعریفمو میکنه ولی ب مول رسیدنش خیلی طولانیه....هرجا رفتم برا کار میگن باید بیای مفتی کار کنی..ی جا تولیدیم رفتم ۸ساعت روزی میرفتم فوقش ۱۰ تومن کارمیکروم انقدر کم میفتاد.