2777
2789
عنوان

کنکور دادن بعدچندسال

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 73 پست
ووووااااااایییییییی

والا .کتابامو ده ساااال بود ب عشق دوباره دانشگاه رفتن نگه داشته بودم.ولی وقتی اومدم برا کنکور بخونم دیدم همه چی یادم رفته و دیگه چیز تازه ای تو مغزم نمیره.منم بعد از کنکور همه اون کتاب دفترا یی ک نگه داشته بودم دور ریختم با گریه.در عوض فهمیدم دیگه نمیتونم درس بخونم و دیگه ب دانشگاه فک نمیکنم😔مطمئنا اگه شوهرم نمیذاشت کنکور بدم فکر میکردم رتبه یک میشدم و تا اخر عمرم نمیتونستم شوهرمو ببخشم ولی حالا فهمیدم ک نتونستم و نمیتونم دیگه.خصوصا ک حوصلش نیست.

من فوق دیپلم دارم برا لیسانس بود امسال کنکورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۷۳ ای هستم.خیلی وقته شروع کردی؟بخدا فکرمیکردم شوهرم از پیشم در میره الکی نخوندم فقط وقت تلف کردم. ...

منم4سال عمرم رفت دیدم کسی که بفکرمن نیس هی بی پولی بدبختی گرونی واس همین میخوام درس بخونم دستم توجیب خودم باشه دلم خوش باشه به زندگی به یه نقطه ای اززندگی رسیده بودم که هیچی برام معنی نداش ازوقتی درس میخونم حالم خیلی خوبه وشادترم حتی شوهرمم روحیه گرفته تشویقم میکنه بخونم ودکترشم میگه اگه میدونستم درس حالتوخوب میکنه زودتراینکارومیکردم برات الان خودش میگه کمترازپزشکی بیاری خونه رات نمیدم😂😂😂

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
من ۷۳ ای هستم.خیلی وقته شروع کردی؟بخدا فکرمیکردم شوهرم از پیشم در میره الکی نخوندم فقط وقت تلف کردم. ...

منم تازه10روزه جدی شروع کردم

منم تازه10روزه جدی شروع کردم

اخه من یک ماه خوندم اولا تابستون بعد هی همه گفتن تواستعدادت تو خیاطیه برو دنبال همینکارو اینا...منم اشتباه کردم ولش کردم.الان میخوام دوباره شروع کنم.چون قبلا هم استارت زدمو ولش کردم شوهرم میگه تواراده نداری ک بشینی پای درس...ولی خب دوست دارم بخونم...بخصوص ک فامیلای شوهرم دختاروپسراشون همه تحصیل کرده ان....منم دوست ندارم کم از کسی باشم.ولی واقعا اراده میخواد دیگه

دقیقااااااا

پس بخون دوست عزیزاینوخواهرانه میگم بعدانشه حسرت بزرگ تودلت من به شوهرم گفتم نمیخوام ارزوبه به دل بمیرم حالایکمم تنبلیم میکنه ولی هرطورباشه باید8ساعتموبخونم وگرنه خواب به چشمم نمیاد

اخه من یک ماه خوندم اولا تابستون بعد هی همه گفتن تواستعدادت تو خیاطیه برو دنبال همینکارو اینا...منم ...

من عاشق کارهنریم ویه عالمه وسیله دارم ولی همشوگذاشتم کناراول کنوربدم بعدش هرهنری که خواستیم میتونیم ادامه بدیم یابریم کلاس حیفه جوونی ادم هدربره من حسرت 4سال رفته رومیخورم ولی حسرت بسه ازاینجابه بعدش زندگی مال خودمه بایداونطوری که میخوام بسازمش همیشه ایناروتکرارمیکنم که کم نیارم وسط راه

پس بخون دوست عزیزاینوخواهرانه میگم بعدانشه حسرت بزرگ تودلت من به شوهرم گفتم نمیخوام ارزوبه به دل بمی ...

خوبه ک این همتوداری....من خیلی وقت آزاد دارم.چون مهمونی ندارم کلا.فامیلامون هیچکدوم اینجانیستن هم من هم شوهرم...بعدهم بچه هم ک ندارم..ولی خب خیلی تلف میکنم وقتمو...حتما شروع میکنم

من عاشق کارهنریم ویه عالمه وسیله دارم ولی همشوگذاشتم کناراول کنوربدم بعدش هرهنری که خواستیم میتونیم ...

چ خوب آره حتما اینکارو بکن...انشاالله ک موفق باشی....منم انگیزه گرفتم...والا همش برا ی قرون دوزار باس بشینیم..پولش هم ب کنار...الان ک توخیاطیم ماهرم ولی بحث درس ک میاد احساس میکنم ازخیلیا عقبم ...

فکرکردم دخترخونه ای بااین برنامه پرت... چ جوری  بکارات میرسی؟

خوب قرارنیس که هرروزغذاپلویی باشه من شوهرم ساعت 2میادخونه من صبح ساعت8بایدبیدارشم بعضی وقتابعداذون صبح دیگه خوابم نمیبره ساعت 12تا14روغذادرس میکنم خونه روسریع جمع وجورمیکنم درهمین حین ظرفارومیشورم لباسارومیندازم ماشین لباسشویی آخرشب هم لباس اتومیکنم البته لباساواینامعولادوروزتوهفته

چ خوب آره حتما اینکارو بکن...انشاالله ک موفق باشی....منم انگیزه گرفتم...والا همش برا ی قرون دوزار با ...

آفرین تومیتونی عزیزم حتی اگه شده ایناروروی یه کاغذبزرگ بنویس جلوچشمت باشه تاهرروزیادت بیادبرای چی داری میخونی وبهت انگیزه بده

خوب قرارنیس که هرروزغذاپلویی باشه من شوهرم ساعت 2میادخونه من صبح ساعت8بایدبیدارشم بعضی وقتابعداذون ص ...

من اینکارارم ندارم😂😂😂فقط آشپزیه...ک منم توهمین تایم انجام میدم ولی خیلیییی خسنه میشم...باید ی سری عادات رو از خودم دور کنم....هفته ای  ی بار لباس میشورم.تاپربشه ماشبن...اتوهم هروقت بخوایم استفاده کنیم چون دوباره خط میفته دوست ندارم....الحمداالله ک جایی هم ندارم بریم...شهرمونم گوچیکه ینی ی شب ک حوصلمون سر میره میریم‌مثلا دور بزنیم کل شهرو با کوچه پس کوچه هاش گشتیمو اومدیم خونه😂🤣😂