2777
2789

سلام دوستای عزیزم.میخواستم بپرسم که باکو چه جاهایی داره واسه گشتن مراکز خرید  ی دیسکو خوب و جاهای دیدنی .راستش من زیاد راضی نبودم چون از خیلی ها شنیدم که باکو قشنگ نیست.بچه ها راهنماییم کنید و اینکه میتونم اونجا خرید کنم

برای تو راهتون خوراکی خوشمزه خواتس من درخدمتم.

یسر به کانال تلگرامم بزن عزیزم

Khanemivekhoshk@

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باکو رو دوست دارم. اهل دیسکو نیستم. مراکز خرید به اون صورت نداره اما تمام مارکهای معروف رو میتونی اونجا پیدا کنی. از میدون فانتینش خیلی خوشم میاد. هتلمون تا این میدون فقط 5 دقیقا پیاده روی داشت. هر روز عصر میرفتیم اونجا. همه شادن. ساختموناش قشنگن. شهر عقب افتاده ای هست نسبت به کشورای خارجی از ایران هم خیلی پیایین تره اما باز هم از ایران بهتره. ازادیاش. مردم شادش و ...

عزیزم  واس خرید سوغاتی برو بینه بازاری یا صدرک قیمتا عاااالیه      واس لباسای مارک پاساژا زیاده ۳۹مال برو خوبه   واس گشت و گذارم میتونی حیدر علی اوف بری ایچری شهر بری برج شعله برو ... رستورانم چاناگالا ...نیاگارا...ی رستوران ایرانی ای بی هم هست  کلا جای خوبیه ب من ک خوش گذشت 

برو ساحل

تالگوی

اخ شهر

دیسکو اونا نرفتم ولی تو تالگوی دیسکو هس

الآنم هوا سرده لباس گرم هم همراهت باشه

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

اگه بین همراهانتون کسی ترکی بلده 

بهترین کار اینه یکی ازون تاکسی ها رو کرایه کنید و ازش بخواین خودش شمارو بگردونه .

تو حراج بری میتونی خرید کنی ولی غیر حراج چون واحد پولشون گرونه به صرفه نیست.جنسها اغلب از ترکیه میاد که خب تو ترکیه بهترمیشه خرید کرد. میگن از گرجستان بهتره .من گرجستان نرفتم. 

مردم رفتارشون خوبه با ایرانیا

عزیزم راضی هستی؟ی مرکز خرید ارزون معرفی کن.و ی دیسکو خوب البته الان محرمه.چه جاهای دیدنی رفتی و آیا ...

شش ساله اینجام مردمش عالی ان 

مرکز خرید گنجلیک ،۲۸مای ،بلوار همشون لباسهای مارک دارن

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..