reyhoon22 مدیر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 عنوان توروخدا جواب بدید کسی با پولیپ رحم باردار شده😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 10561 بازدید | 40 پست تاپیک قبلیم توضیح دادم ولی هیچکی جواب نداد توروخدا اگ میدونید جواب بدید من سونو دادم پولیپ دارم ۷ میل کسی با وجود پولیپ باردار شده؟؟ تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید 1397/06/28 | 10:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 شما بعدش باردارشدید؟ من تازه بیست روزه عمل کردمشما باردارید؟؟؟ ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
reyhoon22 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 من تازه بیست روزه عمل کردم شما باردارید؟؟؟ نه من واسه همین استرس دارم که تاثیر بزاره تو بارداری. دکتر بهم کوچیکه نترس بزرگ باشه برش میداریم . تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
nafisss عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2413 دکتر گف کمتر از ۱۰ میل نیاز نیس درش بیاری ولی بدجور استرس گرفتم . شما وقتی فهمیدید پولیپ دارید چند و ... همون ماه اقدام کردم باردار شدم اصلا براممهم نبود ربطی امبه باروری نداره
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 انشاالله ولی خیلی استرس دارم دیشب یسره گریه کردم توروخدا واسم دعا کن وا اندازه پولیپتون ک کوچیکه ۷ میل چیزی نیست کهچرا بیخودی بخودتون استرس میدیبیخیال بابا اقدامتو بکن ان شا الله باردار میشین بزودی ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
کاربر96ام عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 4819 بهم قرص کلومیفن داد که بخورم بعد برم سونو دیروز رفتم گف پولیپ داری امیدت بخدا فقط الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
reyhoon22 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 همون ماه اقدام کردم باردار شدم اصلا براممهم نبود ربطی امبه باروری نداره اخه تو نت زده مانع بارداریه تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
reyhoon22 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 وا اندازه پولیپتون ک کوچیکه ۷ میل چیزی نیست که چرا بیخودی بخودتون استرس میدی بیخیال بابا اقدامتو ب ... بضیا میگن باید درش اورد تو نتم زده مانع بارداریه ولی دکتر گف فعلا کوچیکه 😔 تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 بضیا میگن باید درش اورد تو نتم زده مانع بارداریه ولی دکتر گف فعلا کوچیکه 😔 من حدود بیست روزه ک سپتوم رحم عمل کردم موقع عملم دوتا پولیپ نیم سانتی هم دیده شد ک اونام برداشته شدمن قبل عملم سونوگرافی سه بعدی واژینالم کردم ولی تو سونوگرافی نزده بود ک پولیپ دارمنمیدونم والا ولی اگر نیاز شد عمل کنی عملش خیلی راحته ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
reyhoon22 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 من حدود بیست روزه ک سپتوم رحم عمل کردم موقع عملم دوتا پولیپ نیم سانتی هم دیده شد ک اونام برداشته شد ... اخه دکترم گف کوچیکه فعلا بزرگترباشه عملش میکنن گف استرس نداشته باش اقدام بکن دکترشم معروفه کارش خوبه وگرن عوضش میکردم . توکل بخدا ماه دیگه میرم سونو ببینم چیشده تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 اخه دکترم گف کوچیکه فعلا بزرگترباشه عملش میکنن گف استرس نداشته باش اقدام بکن دکترشم معروفه کارش خوبه ... توکل بخداالان تو اقدامین؟یا بخاطر پولیپ دارو مصرف میکنین؟ ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
سحردلداه عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 2658 ریحون جان ضرری نداره به چند تا دکتر دیگه هم نشون بدی و مشورت کنی ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
reyhoon22 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3454 توکل بخدا الان تو اقدامین؟یا بخاطر پولیپ دارو مصرف میکنین؟ اره تو اقدامم دکتر گف اقدامتو داشته باش سرماه بیا دکترمم خیلی معروفه خوبه حالا تا سرماه بصبرم توکل بخدا تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
لیدیا عضویت: 1394/04/07 تعداد پست: 1801 اره تو اقدامم دکتر گف اقدامتو داشته باش سرماه بیا دکترمم خیلی معروفه خوبه حالا تا سرماه بصبرم ... عزیزم شما پولیپ رو برداستین بعد باردار شدین؟من هم تو اقدامم و دو تا پولیپ دارم..دکتر میگه تصمیم با خودته که برداری یا نه وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
ranaa33 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 136 انشاالله ولی خیلی استرس دارم دیشب یسره گریه کردم توروخدا واسم دعا کن سلام شما پلیپ داشتی عمل کردی بعد باردار شدین؟ یا نه باردار شدین همینجوری؟ چند ماه طول کشید؟