2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید کسی با پولیپ رحم باردار شده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10561 بازدید | 40 پست
سلام شما پلیپ داشتی عمل کردی بعد باردار شدین؟ یا نه باردار شدین همینجوری؟ چند ماه طول کشید؟

من عمل کردم ماه بعدش باردار شدم

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما پولیپ رو برداستین بعد باردار شدین؟ من هم تو اقدامم و دو تا پولیپ دارم..دکتر میگه تصمیم با ...

ببخشید شما اینجا گفتی پولیپ داشتی عملش کردی؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ببخشید شما اینجا گفتی پولیپ داشتی عملش کردی؟

سلام عزیزم، نه عمل نکردم، یعده از دکترا میگفتن عمل یعده میگفتن مانع بارداری نیست اما ممکنه باعث سقط بشه، 

لطف خدا باردار شدم و الان هفته 33 هستم

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
سلام عزیزم، نه عمل نکردم، یعده از دکترا میگفتن عمل یعده میگفتن مانع بارداری نیست اما ممکنه باعث سقط ...

اها خداروشکر واسه منم دعا کن نی نی بیاد تو دلم😁😁.ماه پنجم اقدامم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
منم پولیپ داشتم تا ۱/۵سال اقدام کردم باردار نشدم  وقتی عمل کردم یک ماه بعد باردار شدم🤲🤲

سلام خوبی شما فقط مشکل پولیپ داشتی منم مشکلم همینطوریه یکسال اقدامم باردار نشدم پریودام منظمه تنبلی تخمدان ندارم شوهرم مشکلی نداره دکتر گفته باید دربیاری میخوام بدونم اگه عمل کنم زود باردار میشم مثل شما؟؟

اخه دکترم گف کوچیکه فعلا بزرگترباشه عملش میکنن گف استرس نداشته باش اقدام بکن دکترشم معروفه کارش خوبه ...

شما عمل کردین یا نه؟؟؟ 

باردار شدین؟؟ 

اسم دکترتون چی بود؟؟؟