2777
2789

سلام دوستان خوبم این عکس بی بی چکمه که الان زدم و اصلا باورم نمیشه و خیلی گریه کردم از خوشحالی و خیلی هم برا منتظرا دعا کردم. من فکرشم نمیکردم چقد که هفته پیش رفتم شنا و از بالا پریدم تو اب و شیرجه زدم و از اول محرم هم هرشب دوسه ساعت رو پیاده میرفتم .الان نگرانم ایا بجا هست؟ و اینکه الان نمیدونم چیکار کنم و چی بخورم و نخورم لطفا کمکم کنید و خییلی هم برام دعا کنید.😍😍😘😘😘

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشت روشن عزیزم.خیلی حال خوبیه.انشالله خدا یه بچه سالم و صالح بهتون بده.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

مبارکه خانمی😍😍😍❤️❤️❤️

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

من بعد ده هفته فهمیدم حامله ام پارسال مثل االان حامله بودم نمیدونستم همه جا هم رفتم االان وخترم سه ماهش سالم داره شیر میخوره اصلا نگران نباش فقط گرمی نخور جدیدا هوس چی کردی

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

مبارکه عزیزم😍

نترس چیزی نمیشه وقتی انقد پررنگه یعنی هفته ات بالا رفته ان شا الله به زودی میری سونو قلب خیالتم راحت میشه نگران نباش اصلا

من شنیدم میگن نشاسته برای سفت شدن جاش خوبه

به توکل نام اعظمت خوبه همیشه دارمت...
من بعد ده هفته فهمیدم حامله ام پارسال مثل االان حامله بودم نمیدونستم همه جا هم رفتم االان وخترم سه م ...

خداروشکر عزیزم.والا هوس نوشابه و ..چقدم که خوردم. هوس انچنانی ندارم اصلا.خدا کنه فسقلی منم سالم باشه و به دنیا بیاد

مبارکه عزیزم😍 نترس چیزی نمیشه وقتی انقد پررنگه یعنی هفته ات بالا رفته ان شا الله به زودی میری سونو ...

مررسی. از 3 ماه پیش دارم قرص یدوفولیک میخورم

بعد تعطیلات برو آز بتا بده بعدم با جوابش برو پیش دکتری که میخوای تحت نظرش باشی

مرررسی من اصلا اینا رو نمیدونم. وووای دکتر انتخاب کردنم سخته ها