2777
2789
عنوان

کمکم کنید

130 بازدید | 14 پست

شوهرم دوروز پیش بامادرش دعواکرد وقهر کرد من باخودم گفتم برم اونجا ک فکر نکنن منم قهرم و مشکلی رفتم هیچ کس بهم محل نداد دوتا جاریام طبق معمول باهم درگوشی حرف میزدن اونای دیگه هم محل بهم ندادن داشتن عصرونه میخوردن حتی ی تعارف الکی نکردن  مادرشوهرم لقمه تو گلوش گیر کرد گف حتی یکی گرسنه ک لقمه تو گلوی من گیر کرده من هیچی نگفتم امروز خواهرشوهرم میخواد بیاد اینجا بهش بگم ک خودتون میدونید من مقصر نیستم تودعوای شوهرم و مامانتون چرا ب من بی محلی میکنید

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه بدون اون میرم چون کنارهم میشینیم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ولی از دیروز توفکرم میگم حتما میگن من مقصرم ک همچین برخوردی داشتن همسون مثل طلبکارا بودن

ولی به نظر من بگو  بگو حتی من اومدم خونتون ک بفهمید من مشکلی ندارم باهاتون کسی بهم محل نذاشت&n ...

دقیقا موافقم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست....خیلی خیلی قدیمی بودم ترکوندنم که جانی تازه بگیرم
ولی از دیروز توفکرم میگم حتما میگن من مقصرم ک همچین برخوردی داشتن همسون مثل طلبکارا بودن

اره شک نکن تصورشون همینه حتما با خواهرشوهرت صحبت کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست....خیلی خیلی قدیمی بودم ترکوندنم که جانی تازه بگیرم

اصلا اشتباه کردی رفتی 

با ادم همون طوری رفتار میشه که خودش اجازه میده 

طرف با بچه خودش نمیتونه کنار بیاد با عروس دیگه معلومه چطوریه حالا که رفتی دیکه گلایه نکن که بدتر میشه هرچی توضیح بدی طلبکار تر میشن

حال متکلم از کلامش پیداست

من تو دعوا بودم ولی حرف نزدم براهمین میگم بگم ب خواهرشوهرم ک من مقصر نیستم ک شما وکامانتون ب من بی محلی میکنید ومامانتون اخم کرده

اصلا اشتباه کردی رفتی  با ادم همون طوری رفتار میشه که خودش اجازه میده  طرف با بچه خودش ن ...

واقعا چ حرف خوبی زدی بخدا

من خودم خیلی بهشون رو دادم خیلی تیکه بهم انداختن ولی حتی ی بارم ب شوخی ب جون بچه هام جوابشون ندادم

راست میگی اینم حرفیه

عزيزم هرچي خودتو از دعواهاي خانوادگي شوهرت دور نگه داري به نفعته 

شوهر من خيلي وقتا شده دلخور بوده از مادرش يا خواهر و برادراش مياد به من ميگه ولي من فقط يه شنونده ميشم نه بهش راهنمايي ميدم نه پياز داغشو زياد ميكنم هيچي نميگم فقط به حرفاش گوش ميدم رابطمم با خانوادش اصلا تغيير نميدم واسه همينم هميشه گل سر سبد شوهرم بودم  

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑