سلام دخترم ده ماهشه امروز پنجمی روزیه که مریض شده تبش خیلی بالا بود الان اومده پایین تر بالا میاره اسهالم هست خیلی کم مثلا روزی 2یا 3 بار خیلی میخوابه همش خوابه ده دقیقه هم بیدار نیس همش خوابشه چیکار کنم دکتر بردمش دارو داده خوب نمیشه 😢
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
عزیزم نگران نباش یه نوع ویروس دختره منم گرفت البته بدون اسهال استفراغ 7روزطول کشید خوب بشه 5روز تو تب سوخت با چرک گلوی شدید حتی اب دهنشو هم نمیتونست قورت بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم نگران نباش یه نوع ویروس دختره منم گرفت البته بدون اسهال استفراغ 7روزطول کشید خوب بشه 5روز تو ت ...
خیلی میخوابه دخترتم خیلی میخوابید
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتیارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
سلام پنج روز زیاده واسه تب حتما ویروس گرفته مثل دخترت من ک پارسال همین موقه گرفته بودحتما ببرش بیمارستان پیش متخصص تب بابا زود تشنج میکنن بچه از کم ابی بدنش و تب بالاست ک داغه وبیحاله و همش میخوابه
بدترین شکل دلتنگی ،موقعی که کسی که دوسش داری کنارته، ولی بهش نمیرسی.
عزیزم نگرران نبااش .. ما هم این روزها رو زیاد تجریه کردیم .میگذره .فقط خیلی مراقبش باش .. اگر شیر خودت رو میخوره مدام بهش شیر بده ... شیر خوردن تبش رو پایین میاره .. استراحت هم براش خوبه .فقط وقتی خوابه خیلییی حواست بهش باشه ، 2 یا سه بار که فکر نکنم اسهال محسوب بشه .بهش کته ماست بده همراه نعنا یا پونه .مایعات اب میوه .اب هویچ .. چای رقیق بهش بده هم واسه تبش هم واسه اینکه بدنش خدایی نکرده کم اب نشه
سلام پنج روز زیاده واسه تب حتما ویروس گرفته مثل دخترت من ک پارسال همین موقه گرفته بودحتما ببرش بیمار ...
بردمش بیمارستان فقط استامینوفن دادن وامپول تهوع
عزیزم نگرران نبااش .. ما هم این روزها رو زیاد تجریه کردیم .میگذره .فقط خیلی مراقبش باش .. اگر ...
هیچی نمیخوره اصلا دهنشو باز نمیکنه فقط یکم اب و شیر میخوره اونم ن زیاد
اره میخوابید ولی خواباس کوتاه بود از درد گریه میکرد بلند میشد
یکسره خوابه خیلی میترسم
عزیزم من دو بار بردم فقط گفت دوره داره استامینوفن داد با چرک خشک کن بخاطر چرک گلوش.گفت فقط صبر کن من همش پاشویه میکردمش شب تا صبح .گفت این ویروس از مکه اومده