2777
2789
عنوان

بددهنی همسرم

583 بازدید | 35 پست

امروز سر سفره بودیم گفت ماست بیار گفتم ندادیم گفت خب میخریدی  گفتم من    گفت اره به جای اینکه بری ولگردی میرفتی میخریدی گفتم یعینی چی 

چه ولگردی هیچی نگفت از دیروز که باهم قهریم امروز اینطوری کرد 

شما باشید چیکار میکنید 

دوسال عروسی کردیم بدترین فحش های دنیارا به من داده بازم به خاطر ابروم باهاش زندگی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم مردها چشون شده دائم بد رفتاری توهین قهر بابا چتونه بتمرگید زندگی کنید انگار تشکیل زندگی و ازدواج خیلی راحته با چه یختی زندگی تشکیل میدن بعد فاتحشو میخونن

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

اگه این ابرو نبود نصف مشکلات جهان اصن بوجود نمیومد. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

فكر كنم بد دهني مد شده تو اجتماع😕 چيه اخه مردم ياد گرفتن فوش بدن به هم كه چي مثلا؟

من خودم اوايل فوش ميدادم 🤭 يه بار شوهرم دعوام كرد كه چرا هي فوش ميدي ديگه نه من نه اون نه تنها به خودمون بلكه به بقيه هم فوش نميديم.

به نظر من يكي بخواد زندگي خوبي داشته باشه بايد فوش رو كنار بگذاره

توهم باشوهرت صحبت كن بگو چرا اينقدر فوش ميدي من گه من چيكار ميكنم بگو شايد مشكل از من باشه حلش كنم 

خدا شكرت🙏🏻 

چند وقت دیگه به خاطر بچه .چند وقت دیگه به خاطر ایتکه سنی ازتون گذشته .اینها بهانه های خوبی برای خورد کردن شخصیت خودمونن و ندیده شدن.ابرو  یعنی کسی بهت توهین نکن همسرت هر روز داره ابروتو تو خونه و حریم شخصیت می شکنه نگو ابرو بگو جرات ندارم واسه خودم شخصیت و احترام قائل باشم