2777
2789
عنوان

بددهنی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 35 پست

همین دیگه یه خانم بنظر بنده باید تو کارای خانمی خونه انجام وظیعه کنه مگه اینکه شوهرش بهش بگه بیا کمک که اون موقع درخواست شوهرشه ولی اگه سرخود توی هرکاری دخالت کنه شاید بنظر اون کمک باشه ولی از نظر شوهرش یه نوع دخالت باشه و همین زمینه رو واسه گارد گرفتن شوهر اماده میکنه به شوهرت اهمیت بده ولی نه اندازه ای که خودتو خاکش کنی و به خودش اجازه فحاشی بهتو بده

من همش باهاش میرم خرید بیشتر کارا من میکنم خیلی حواسم به خرج و دخل هست 

اینا را واقعا نباید انجام میدادم مثلا ماشین دستم بود میرفتم سیب زمینی پیاز و

....میخریدم انگار پرو شده انکار خودم خانم بودنم رفته واقعا الان به این نتیجه رسیدم هیچ کار بیرون از خونه انجام ندم انگار اینطوری ارزشم میش شوهرم بیشترو بهتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیادی خوبی کردم اینم نتیجه اش شد دنبال کارای بانکی من برم همه کارا من بکنم اینم نتیجه اش

خوب باید یکی اون اول بهت اینارو میگفت تا بدونی و احترامتو حفظ کنی و شوهرت فکر نکنه وظیفته اینا و باید انجام بدی

من همش باهاش میرم خرید بیشتر کارا من میکنم خیلی حواسم به خرج و دخل هست  اینا را واقعا نباید ان ...

حالا کهکعادتش دادی نباید سعی کنی یه دفعه ترکش بدی چون باعث میشه اون مقدار حیای که بینتون هست از بین میره و اگه حرفهایی که خجالت میکشیده بزنه رو بزنه یا دست بزن پیدا کنه