2777
2789

من خودم حداکثر 24 ساعت نگه میدارم و فقط یک مرتبه گرم میکنم.اگه بازم از چیزی بلقی بمونه حتما دور میریزم.ولی عذاب وجدان میگیرم.میخوام ببینم میشه بیشتر نگهش داشت یا دو مرتبه گرمش کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه فقط گرم میکنم بازم بمونه دور میریزم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

اگه بو نگیره دومرتبه گرم میکنم البته بستگی داره غذای مورد علاقم باشه یا ن در غیراینصورت میریزم برای مرغهای همسایه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

اصولا به اندازه درست میکنم اگه مهمون داشته باشم و زیاد بیاد یکی دو روز نگه میدارم تو یخچال و هربار به اندازمون گرم میکنم نه همه شو 

اگه دیگه نخوام نگهش دارم میذارم فریزر 

ولی اصولا شاید سالی یکی دوبار غذام اضافه بر نیازمون بشه معیار دستمه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۷ ۸ ساعت نهایت

در حدی که ناهار بمونه شام بخوریم

ولی مهمون داشته باشیم خیلی اضافه بیاد

فریز میکنیم 

تا ۲۰ روز اینا

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

عزیزم سعی کن اندازه غذات دستت بیاد. من خداروشکر  اصلن نمیمونه. حیفه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...