2777
2789
عنوان

بی اعتقادی همسر

2665 بازدید | 32 پست

خانم ها دیروز میخواستیم یه کاری را شروع کنیم اولش گفتم بسم الله الرحمن الرحیم پدرم هم کنارمون بود بعد شوهرم همون موقع گفت بسم الله نمیخواد اسم عربی میگید به نام خدا بگو و شروع کرد چرت وپرت گفتن پدرم مات ومبهوت نگاهش میکرد 

بهدشم با من قهر کرد چون بهش گفتم بسه شورش را در نیار 

همسرم نماز نمیخونه روزه نمیگیره اینا هیچی حالا به امام ها هم اعنقادی نداره به خدا و پیغمبر و قران هم ایراد میگیره 

موقع خواستگاری اینطور نبود اخرهای عقدمون فهمیدم اخلاقش چقدر بده ول به خاطر ابروم باهاش زندگی کردم 

خیلی زود به زودم قهرم میکنه و من همیشه باید نازش را بکشم خیلی هم مغروره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینطوریه 

ولی به نظرم انسانواقعیه و.تا حالا شبیهش ندیدم 

به اعتقادات منم کاری نداره

شما ام زیاد بهش نگو.که وای نکو.فلان 

فقط بگو.جلو خانوادت زیاد اینا رو.نکه 

شما باشید چیکار میکنید من واقعا خیلی ناراحتم از ادامه زندگی باهاش به شدت میترسم

اینکه اخلاقش اینه که هی قهر و اینا میکنه اره

ولی اگر به انسانیت حداقل اعتقاد داشته باشه کافیه اونا هم ب مرور درست میشه

اینکه گفته بگو ب نام خدا نگو بسم ا... ک حمل بر بی اعتقادیش نیس.گفته فارسی بگو.

ولی مسایل دیگش مورد داره هرچند نماز خوندن نخوندن هم ملاک نیس والا

ولی این ک خانوما میگن بخاطر ابرو و بچه و فلان و بهمان موندم واقعا تعجب منو بد برمی انگیزه😡😡😡😡

قبل ازدواجش اعتقاداتش قوی بود اینا کل فامبپیلشون هم میدونن یهو عوض شده کلا خیلی هم بد عوض شده 

نمیشه گفت عیسی به دین خود موشی به دین خود یه شخص تو کوچه که نیست همسرمه

شما باشید چیکار میکنید من واقعا خیلی ناراحتم از ادامه زندگی باهاش به شدت میترسم

یه کاری کن درآمدش به سمت حرام و یا شبهه ناک نزدیک نشه، در ظاهر کاری به اعتقاداتش نداشته باش، فقط ازش بخواه مال پاک و حلال داشته باشه، همین، بقیه اش رو بسپارید  به هدا

هرچه خدا بخواهد همان می شود.