2777
2789
عنوان

بی اعتقادی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همسرتون به امام ها اعتقاد دارن 

به قران اعتقاد دارن به همه فحش نمیدن 

میخواد درمورد پیامبر بگه میگه محمدم مردم گول زد و فلا وفلان ویه عالمه چرت وپرت

قبل ازدواجش اعتقاداتش قوی بود اینا کل فامبپیلشون هم میدونن یهو عوض شده کلا خیلی هم بد عوض شده  ...

چرا میشه. منو همسرم از همهههه لحاظ فرهنگی و دینی باهم متفاوتیم. اما واسه خودمون یه زبون مشترک داریم که اجازه نمیدیم اعتقادامون رابطمونو خراب کنه. 

اینکه همسرتون یوهو تغییر کرده بحث دیگه اییه و 

ولی اگه از اول اینطوری بود و شما متوجه نشدی اون یه چیز دیگس

@logico2 لطفا کانالمونو حمایت کنید 

یادمه قبلا اون زودتر مسجد میرفت هیئت میرفت 

الان همه را مسخره میکنه محرم قبول نداره میگه اینا مال ۱۴۰۰سال قبله یه عده قومی قبیله ای دعوا کردن 

اینقدر چرت وپرت میگه 

ببین مسائل مالی مشکلات مالی تواین مملکت به همه فشار اورده خود حضرت علی میگه فقر تنگدستی ادم بی ایمان میکنه و اینکه خود مردم کوفه حضرت رو بخاطر دینار فروختن منظورم اینه اوصاع مملکت ایقد بی ریخت شده ک دین ایمان ملت هم گرفتن خداازباعث بانیش نگذره

شما همسرتون به امام ها اعتقاد دارن  به قران اعتقاد دارن به همه فحش نمیدن  میخواد درمورد ...

عزىزم. الا ن ىچىزى بگم همه حمله میکنن   به من درست مطمىن نىستم ولى باز حکمشو بپرس ولى فکر میکنم ايشون اگر علنن گفتن به پىامبر اعتقاد ندارن شما به  هم حروميد نريزيد روسرما. البته اگر اىن حکمه تا جاىى که ىادمه درست باشه اگر تا عده ب رو گرده به اسلام  حلالىد ولى اگر نه  دىگه نامحرمىد 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
ازدواج با آدم بی اعتقاد مگه باطل نیست؟

نه چرا باشه،من خیلی ها دیدم زوج ها که یکنفرشون اصلا به خدا هم اعتقاد ندارن ،مثلا دوستم همسرش اتیسته خودش اهل نماز و روزه و ....اما زندگی خیلی خوبی دارند چون کاری به اعتقادات هم ندارند و خداییش من جز انسانیت و مهر و عطوفت ازشون چیزی ندیدم

نه چرا باشه،من خیلی ها دیدم زوج ها که یکنفرشون اصلا به خدا هم اعتقاد ندارن ،مثلا دوستم همسرش اتیسته ...

چه میدونم والا اخه تورساله ها اینجوری نوشته چون کافر حساب میشن و عقدباادم کافر وغیرمسلمون باطله